1cocuklumom 25+6 yız Allahın izniyle doktor ile 10 ile 17 Şubat arasında bi tarih seçeriz dedi ben 12 şubatı seçeceğim inşallajh gelişimi de iyi olursaaa buna göreee son 83 günümüz kaldı 2.oğlum valla ilki kadar heyecanlıyım ya
Seniz6774 1cocuklumom sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz 🥰 bizimde uygulamaya göre 81 gün var ama doktor muayenesinde 12 şubat görünüyor dogum . Tabi o günü beklemez normal doğum birkaç gün farkediyo arada
1cocuklumom umrumdadegil bana da doktor tahmini süre verdi 10 şubatta 38 oluyorum 12 de de 38+2 ilk oğlumda sezeryanıd 38+2 de doğdu
1cocuklumom Gamizzzz ben uygulamaya göre değil doktorun söylediği tarihte göre yoksa uygulama yeni 99 oldu 😂😂
Gamizzzz umrumdadegil hayır canım uygulama 41 haftaya uyarlı olduğu için otomatik öyle çıkıyor benim de doğuma 70 gün filan kalmış oluyor 🥹
GamzeTopluKk Son 74 benimde 🤣 heyecan sıfır anlam veremedigim bir rahatlık var hiç birşey tam değil bu haftadan sonra inşallah hızlıca girisecem herseye
Gamizzzz GamzeTopluKk sorma o bende de var göbeğim daha yeni yeni cikiyor hiç hamile gibi hissetmiyordum 😅
Hatiicesyun Merhabalar benimde 81 gün kaldı Fakat doktorum söylemiyor ne zaman doğum olacagını ilk doğumum olucagı için mi acaba 28+3 şuanda benim ☺️
Hatiicesyun 1cocuklumom sordum dedim doğum tahmini gün alabilirmiyim diye ilk hamileliğin normal veya sezeryan için 34 haftadan sonra belirlenir dedi