tugcesakzci caglads ıslak mendil olarak sleppy bionatural aldım 12 li. Fakat ilk etapta pamuk kullanacağım pamuk stokladım biraz
MerveKaradeniz caglads baby turco ilk oglumdda stok yapmıştım 24 tane baya uzun gitti uni baby pişik yapmıştı arada farklı da denedim ama baby turco en iyisi bana göre çocuğunuza gorede değişir en dogalindan alın deneyin önce duruma göre devam edersiniz
ebrulina caglads doğumdan sonra ilk zamanlar için pamuk aldım sonrası için de 2 koli baby turco aldım arkadaşım kullandı çok memnun kaldı
caglads tugcesakzci bende pamuk ve sulasil var yinede dursun 1-2 paket diye düşünüyorum da eminde değilim :)
caglads Tugbasuu valla 17 eylülde akşam stok bildirimi geldi 2 paket aldım o günden sonrada stoğa girmedi
Seniz6774 caglads bencede bebek temizleme pamuğu. Ve ona alışan ıslak mendil kullanmak istemiyor . Ben ilk bebeğime 2bucuk yaşına kadar hep pamuk kullandım hem kullanması kolay hemde çok bereketli
Seniz6774 Bebekbeklrkn Bi saklama kabına kaynatıp soguttugum suyu koydum içine pamuklari islattim her alt degistirmede yeterince pamuğu sıkıp alıyordum içinden.