Sabah 8 :30 gibi kalktım Rahime baskı geliyor du bel ağrım vardı dedim yalancı sancı herelde gittim kahvaltımı yaptım annemlerde ara ara sancım belim ağlıyordu ama kahvaltımı yaptım kendi evime gittim duşa girdim oğlumu da duşa soktum 4yaşında kendi annem kuruladı bende üztümü giyindim tabi sancım geliyordu ama panik yapamazdım eşim yurt dışında bu arada babam hastaneye götürecek gittim saç maç kuruladım eşyaları ayarladım hazırdı zaten burda görmüştüm komposto yapmıştım bi bardak ondan içtim kahvemi içtim ailem panik zaten 11 de hastanede idim çünkü ilçede oturuyoruz nar ye baglandım sancım 80 100 halam hemen eve gitti Meryem ana otunu suya koymuş okumuş yarım bardak getirdi yudum yudum içtim açıklığım 4 santimdi bu arada geceleri uyuyamıyorum papatya çayı çok faydalı olmuş tu açma görevi de görüyor zaten 2 ye 10 kala bebek dogdu çok şükür ama hemşire doktor hepsine can havli ile söyledim doğumdan sonra özürdiledim hepsinden 😂 rabbim herkese kolay doğum nasip etsin hurma çift yiyin papatya çayı için Meryem ana eli otu kesin rabbimin mucizesi herkese hayırlı dogumlar 21 doğacak oğlum 19 u dogdu eşim haftaya gelir panik yapmayın sakin olun