gul_5 Selaam kızlar nasılsınız? 🙈 Öncelikle soğan kürü ile hamile kalanlar oldumu? Ayrıca adet düzensizliği olduğu halde 🙈 Birde soğan kürüne başlayınca aynı anda folik asit kullanılır mı aynı anda? Bilgisi olan var mı 🌷
Gamzecanpolat gul_5 Ben soğan kürüne başladığım ay hamile kaldım folik asit içmedim hamile kaldıktan sonra kullanmaya başladım 😇
Abikardes12 gul_5 bence kullanılır ve bir kaç tanıdığım bu yöntemle hamile kaldı bende denedim olmadı 👎🏼
Minnakkurabiyeveannesi27 gul_5 Canım ben yaptım soğan kürü ve o ay hamile kaldım FSH değerim yüksek olmasına rağmen çok şükür 🥰
Gamzecanpolat gul_5 Amin canımm Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah denemekten zarar gelmez ama hamilelik şüphen olursa kullanmayı direkt bırak çünkü rahmi temizliyor tabi herşeyden önce bol dua ve sabır 😘
Abikardes12 gul_5 benim denemediğim şey kalmadı ilaç içtim olmadı soğanı yaptım olmadı meryem ana otunu denedim olmadı en son aşılama yaptım olmadı tüp bebek ile hamile kaldım rabbim herkesin kucagını bos bırakmasın
gul_5 Abikardes12 amiiiin en güzel duygu anne olmak elhamdulillah benimde bir evladım var Allahıma şükürler olsun bu soruyu kuzenim için sormuştum Allahım nerede varsa isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amiiinn🤲🏻🌸
gul_5 Gamzecanpolat amiiiin en güzel duygu anne olmak elhamdulillah benimde bir evladım var Allahıma şükürler olsun bu soruyu kuzenim için sormuştum Allahım nerede varsa isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amiiin teşekkür ederim bu bilgiyi kendisi ile paylaşıcam hemen inşallah fayda eder güzel haberler alırız 🤲🏻🤲🏻🌷
Gamzecanpolat gul_5 İnşallah 😇 Sadaka versin çocuk sevindirsin aç kedileri köpekleri doyursun ben Meryem suresi de okumuştum içtenlikle gözyaşı ile edilen hiçbir dua geri çevrilmez Allah’ın izniyle sevinç gözyaşları olsun Rabbim aratmasın 🌸
gul_5 Gamzecanpolat amiiin inşallah 🌸 evet ben kendi doğumumda meryem ana otunun çok faydasını gördüm elhamdulillah çoook güzel doğumum olmuştu Allahım herkese öncelikle hayırlı haberler nasip etsin hayırlı evlatlar ve herkesin doğumunu kolaylaştırsın en güzel duam bunlar herkes için 🤲🏻🩵 size inşallah hayırlı bir doğum nasip olsun aminnnnn