Zeehraaaa Gulkaya1712- benim de ilk ama öyle her gün hissetme olmuyor zaten 2 günde 1 falan sık sık olmuyor
Zeehraaaa Halimeo kız gibi diyor kesin birşey diyemem diyor zaten mecburi gidiyorum ilçede yaşıyorum eşimin görevinden dolayı. Merkeze gidicem salı günü hem cinsiyet için hem plesenta da ki konu için
Halimeo Bana. Da dedi kıza benziyor ama tam net bişi demedi çok sabirsizim iki oğlum var ya Allah’ım ne verirse çok güzel kız erkek ayrımı yok sadece iki taraftan da olmasını isterim ❤️ bu sefer kız dedi o yüzden bu kadar heycanliyim
senafa_ Halimeo bizimde cinsiyet belli değil 16 haftalıkken erkege benziyor dedi bir kızım var benimde salı günü özele gidecegim inşallah öğrenirim hayırlısı olsun 🫶🏽
senafa_ Kasık agrısı vs var mide bulantım ara ara devam bide cok su içince gece cok sıkısıyorum agrılar giriyor
Efeoglum54 Zeehraaaa ben 17 haftalığım ıkızlere gebeyım cınsıyetı hala ögrenemedık doktor net bşey demıyor
berna-24 SMZmiracle valla benim de 1 aydır var çalışıyorum da aşırı derecede ağrım oluyor benimde yatsam yatamiyorum otursam oturamiyorum
berna-24 Efeoglum54 bizimki erkek 12de erkek dedi 16da da erkek dedi zaten ilk dediginde kesin değişmez dedi kızima hamileyken de 12de öğrendim oda değişmedi ama kızıma kavusamadim..