Efsanem Merhabalar bana yardım ederseniz sevinirim kızlar ben 8+1 hamileyim son 1 haftadı aşırı kusma oldu bende su içemiyorum kraker bile yardım etmiyo kilo kaybı da yaşadım acaba bebeye zararlımı
Feyzaelifff Efsanem bende aynı şeyleri yaşıyorum mutfağa Bile giremiyorum herşey kokuyor gibi geliyor bana ne yapıcam bilmiyorum
AyseguL01 Efsanem bende bu şikayetle doktora gittim mide bulantısı önleyici ilaç yazdı 7+4 devamlı mide bulantısı hiçbirşey yiyemiyorum bugün ilk defa hapı içtim sanki biraz etkisini gördüm.
Efsanem Feyzaelifff evet bende de oluyo cok korkuyorum bebek icin doktora gidemiyorum simdi bekliyorum iste
Ayseenrr Canım canını sıkma ben 6 hafta ile 16 hafta arasında tam 9 kilo verdim çok ağır geçti bulantı kusma dönemim bebeğim çok sağlıklı hiçbir sorun yok şimdi 18 haftanın içindeyim İnşallah bulantıların hemen geçer 🌸💕🤲🏻
Efsanem Ayseenrr insAllah canim Allah razi ola sag salim bebegini kucagina alirsin insAllah bende korktum biraz insAllah gecer rahatladim sozlerinle tesekkur ederim
Efsanem AyseguL01 evet bende duydum ilac veriyomus doktor tc numaram hala gelmedi de ondan dolayi randeovu alamiyorum insAllah gelsin gidicem doktora
Sevilaay Bende ayni şeyleri yaşıyorum, şiddetli bir şekilde . Haftada bir iki kez serum yiyorum ve zofer ilacı kullanıyorum öyle birazcık rahatlıyorum. Onun eziyetti sana canım hic dert etme , doktorum ilk 3 ay bebek anneden beslenmiyor rahat olabilirsin demişti.
Efsanem Sevilaay Allah sana da yardimci olsun canim rahatlik geldi bana bende su bile icemez hale geldim insAllah sende de gecer sag salim anne oluruz 😍