Sehermahsum7321 Yes_mom0 yüce rabbim hayırlıyla sağlıkla nasip etsin yüce yaradan kimsenin kucağını inşallah boş bırakmasın
Tugbaaayyyy Yes_mom0 ilk belim feci ağrımıştı kuyruk şokumu dedikleri yer ve ağız tadı bozukluğu vardı bende metalık tat vardı
Ebrarabla_06 Sennnnnnn daha iyi olur canım benim Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah canım benim😘
Yes_mom0 Yorgunanneee21 ben catladimmm catliyacam cnm az kaldı 🤣başıma bugün neler geldi neler o kadar heyecanla sağlık ocağına gittim ki anlatamam normal de dün kan vermeye gittiğimde aile hekimim orda yoktu bende mecburen başka hekime gittim o hekim de yeni grlmis özel hastaneden buraya neyse ben dün onun yanında kan verdim bugün sonuç almaya gittiğim de yoktu kendi aile hekimimin yanına gittim oda bana o kan verdiğin hekimin sistemi farklı bizle aynı sistemde değil o özel den geldiği için ona verdiğin kan tahlilini anca o görür diye yarın bir daha gel dedi kendisi yarın burda ondan alırsın sonucunu mecburen bende geri geldim bir tık hevesim kırıldı yarını bekliyorum cnm mecburen k.b yordum senide ♥️☺️
Merituu Benim karın ve kasık bölgemden sesler geliyor sanki isal olmuşum gibi. Ama değilim. Göğüs hassasiyetim var. Akıntı normal düzeyde ve cok tuvalete çıkıyorum. Adetim 2 gün gecikti ama sabırla bekliyorum test yapmamak için. Insaallah bu sefer olur.
Yes_mom0 Yorgunanneee21 walla cnm 11. Gün gecikmeyle negatif çıktı cnm hayırlısi olsun yapacak bişey yok 🥺😭