Gamzelimmm_4 aslhnkrts9 ayni hassasiyet bende de oldu normald hic olmaz kasik agrim ve gigus hassasiyeti ama bugun adet oldum 😔🤷♀️
aslhnkrts9 Gamzelimmm_4 ben motorcu olduğum için farkettim aslında çok değişik bi acısı vardı asla dokunamıyodum göğüslerime bu yoldaki çukur kasis vs geçerken bile çok acıyordu
Ksm5 Yes_mom0 hiç bir belirtim yoktu valla. Önceki aylar bulantı, göğüs ağrısı baş dönmesi her belirtim olduğu halde adet olmuştum. Hamile kaldığım ay sıfır belirtiydi bence hamilelik çok isteyince de beyin belirti uyduruyor canım kendimden biliyorum ☺️
Ksm5 Yes_mom0 hamilelik belirtilerinin 5. Haftadan önce ortaya çıkmasıda çok mümkün değil diyor doktorlar canım yani gecikmen olmadan belirtide başlamıyor gibi geliyor banada
Yorgunanneee21 Ksm5 Yok ya ben 3 haftalıkken düşük yaptım gayet de belirtilerim vardı o belirtilere göre test yaptım zaten
Ksm5 Yorgunanneee21 kişiden kişiye değişebilir tabiki ama ben belirtim olduğu aylar hep regl oldum. Hamile kaldgim ayda belirtim yoktu, 7 haftalıkken başladı belirtim. Doktorumda 5. Haftadan önce başlamaz genelde demişti. Herkesin süreci farklı tabi ki. Sağlıkla tekrar nasip olsun sizede inşallah
[silindi] Yes_mom0 baş dönmesi mide bulantısı ve en çok sevdiğim cipsin kokusundan pide kokusundan tiksinme 😁
Yorgunanneee21 Ksm5 Aynen kişiden kişiye değişiyor demek ki. Oldu çok şükür şuan tekrar hamileyim . Sağlıkla kucağına alsın herkes inşallah 🙏🏻