Angel-0812 umrumdadegil LCW outlet mağazalarına bakabilirsiniz fiyatlar çok uygun . 1 tulumu 65 tl ye de alabiliyorsunuz . Tulumlar 150 -200 arası ikili tulumlar 200 tl
Angel-0812 umrumdadegil nerede yaşıyorsunuz İstanbul’da olup nerede olduğunuzu söylerseniz size çok uygun yerler tavsiye edebilirim.
e_blue_sky_a umrumdadegil benim 3tane yenidoğan hastane çıkışım var 5li. 1tane 7li var o 0-3 hediye geldi çok güzel. Bi de doğar doğmaz giydirecek cicili bisey bakıyorum ilk fotolar falan 😀
umrumdadegil Angel-0812 İstanbuldayım evet Maltepe de vardı diye hatırlıyorum sanki bi tane AVM nin orda ya da 🤔
e_blue_sky_a umrumdadegil benim sadece hastane çıkışları yenidoğan 3adet 5li… onun dışında 1tane zıbını bile yenidoğan almıyorum 😀 0-3 bile küçük geliyor bana valla inşallah giysiler çuval gibi olmaz çocuğa
umrumdadegil e_blue_sky_a bende 3 yenidoğan zıbın 2 hastane çıkışı var ya ay napsam bilemedim🙄 kış bebeği de ne kadar zor alışverişi
DertliHamile umrumdadegil İki tane hastane çıkışı aldım 0-3 ay uyumlu dediler İkişer tane yenidoğan tulum ve zıbın aldım gerisi 0-3 veya 1-2 ay çok bişey almadım hemen küçülüyor dedikleri için