umrumdadegil Kızlar uygun fiyatlı önerebileceğiniz erkek bebek için normal günlük giyeceği tulum alabileceğim yerler var mı ya da siz aldıysanız paylaşabilir misiniz🥰
_Tazeanne umrumdadegil Trendyol mai perla satıcısı instagramdan en ucuz bebe market , mini mini herşey , İlkgün bebe , melon bebe
ElifKarata umrumdadegil ya ben çoğunluğu bulunudugm ilcedeki bebek mağazalarından aldm canm internete göre küçük dükkanlar da daha uygun diyebilirim. Bide civil uygun cidden Mesela bu tulumu 165 e aldm diğeri hastane çıkışı 5 li o da 165 TL imaji nin
Cucu_01 _Tazeanne mai perla ve ilkgün bebe aldım bende hem çok güzel geldiler ve ciddeb uygundu özellikle yenidoğann takımları mai perla aldım
Cucu_01 _Tazeanne birde şey var ordan çok aldım trendyol ada bebek sayfa ismi onlarda çok güzrl bayıldım 😍
sekerinannesi_ umrumdadegil instagramda catciybu diye bi sayfa var. Bugün baktım 3lü tulumlar 360tan 350ye inmiş. Bilginiz olsun güzel sayfa
e_blue_sky_a umrumdadegil organickid sitesini tavsiye ederim.. kız bebek için olanlardan aldım. Tulum 3tane 0-3 4tane ise 3-6 aldım. Ertesi gün fatura kesip faturası ile diğer gün teslim ediyorlar 2gunde geliyor sipariş
ElifKarata umrumdadegil civil uygun geldi bana bide minycity diye Bi site var orda da uygun şeyler oluyor