AsyA_34 Gloria06 Bence nekadar erken okadar iyi canım son zamanlar ağırlaşınca daha zor oluyor odası varsa yap kalsın bence zaten dolabında tozlanmaz temiz temiz hazırda kalsın seninde kafan rahat olur ☺️
Filiz_76 rumeysa6161 iyi geçti tiroidlerimde düşüklük varmış bebeğin karın çeversi 10 gerideymiş kiloasu azdı moralim bozuk biraz 😕 nst de zaten stajyer yaptı doktora veriyo
Heidihat Filiz_76 benimde 32haftalik bitti cantamida ayarladım eksikleri düşünüyorum almak istediklerime bakiyorum
Melike3406 Bu post güzel bir post ama alamayan anneler ,bebeğine oda yapamayan ,zor durumda olan annelerimiz formda çok fazla çok gösterişli şeyler daha ağzı süt kokan bebeğe de bu kadar çok şey alınmasına karşıyım lütfen böyle post açarken dikkat edelim 🙏🥹
bebisliozlem Melike3406 biz alamıyoruz diye mutluluklarını paylaşmasınlar mı? Bence sorun yok 🙏 Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin, her bebek dünyaya gelirken şanslı doğmuyor malesef 🙏 Bizde isterdik ki ilk yavrumuza her şeyin en güzeli olsun ama olmayınca olmuyor, nasip kısmet…
Filiz_76 Melike3406 bu uygulama zaten bu tür amaçlar için kullanılıyo ve resim atar herkes ye ahım şahım bişy hazırladığını görmedim herkes normal şeyler atmış
Filiz_76 Melike3406 valla doğrusunu söylemek gerekirse bu aldığım elbiseleri 101 den aldım ufak tefek giysi dolabını da arkadaşlarım hediye olarak aldı başka da bişy almadım benimde durumum pek iyi sayılmaz bunlar küçük şeyler insanlar herkesin herşey gönlünce olur 🫠
Deletedmom_116 Ege_mommyy_11 benim evimin balkonu hangar gibi ama soğuktan asamiylrum evde kuruyo gene 😂😂😂
Ege_mommyy_11 Deletedmom_116 balkonda olsa ev içinde kuruo desenize bende hayıflanıodum hatta acaba kurutmalı çamaşır makinası mı alsam diodum
Deletedmom_116 Ege_mommyy_11 bende düşünüyorum onu Evde kuruyo sobanın dibinde😂😂Hend iki balkonum var ama havalar soğudu az dursa donar gibi oluyo evde bı haftada kuruyo😂😂😂😂
Ege_mommyy_11 Deletedmom_116 ahahah ya yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bak şimdi korkum bebe de soluyacak çamaşırı o kötü ama yapcak da bişi yok
Melike_4949 Filiz_76 herşeyi yıkandı hazır hastane çantası da hazır ama bir kaç eksik var eklenicek inşallah onlarıda halledersem tamamdır
Tatar59 BUSRA-2121 aaahh keşke bu dolaplar hep böyle dursa. Büyüdükçe eşyalar çoğaldıkça herşey birbirine giriyor 😅 Ablasının eşyalarından bebeğe nasıl yer acicam, neyi nereye koyucam çok zor