Filiz_76 Hnd_01 valla çok beğendim hemen eşime söyledim alıcakmış oda benzer bişy bunda kalp var kız eşyası demesin sonra bizimki erkeksi orumcek adamlı yaptırıcakmış 😀😀
Mercimeek ElifKarata aynen canım bizde öyle dedik valla ben yıkıyacam annemle ablamı da çağıracağım ütü yapıp çanta hazırlasınlar diye😂
Ege_mommyy_11 Görünen kısım bu tabiki 35.haftada yıkama ütüleme işlemi tamamlandı şuan 37.haftadayım son düzenlemeleri yapıp valizi kapatacağım inşallah haftaya cuma doğum var 👶🏻
Egemoms1303 Ege_mommyy_11 evet yaa bakalım napcaz 🧐 balkonum toz yuvası varya evin yanı da boş arsa var kenarda çam ağacı, kumrular derken mecburen içerde 😒
Filiz_76 Ege_mommyy_11 ben dışarda kuruturdum da evim yol üstünde herşey tozlanıyor ondan içeri serdim 3 gündür kurumadı daha 😀
Ege_mommyy_11 Egemoms1303 benimde balkonum yok mecburiyet ama çocuk gelincede nasıl olcak bu şekilde die düşünmeden edemiorum
gulcanak02_ Filiz_76 şuan 34+2 yim kıyafetler yıkandı ütülendi ama hastahane çantasını hazırlamadım acaba hazırlasammı erken mi bilemedim
Sadiye4774 Filiz_76 Hayırlı olsun. Ben de 33. haftamdayim ama daha baslayamadim deterjan bekliyorum 😁👍
Filiz_76 Sadiye4774 sağolun dizinde hayırlı olsun sağlıkla gelsin bende sıvı deterjan kulandım yumuşatıcı kulanmadım gerek duymadım
Gizemavs Cucu_01 renk koruyucu mendiller var renklerin birbirine gecmesini engelliyor onlardan kullanabilirsiniz