MorKelebek54 Filiz_76 15+5 dayim odasini oark yatagini benek arabasi sallanan anakucagini aldik. Tani biraz da kiyafet aldik😂 cok erken basladim biliykrum ama yilbasina kadar bunlari almam lazimdi en azindan odasini sonra iki kat artiyo fiyatlar 😂😂😂😂
Filiz_76 MorKelebek54 valla en iyisini yapmışssın ben daha bebek doğmadan bez almıştım asıl ben abartmıştım 🥰😀😀
MorKelebek54 Filiz_76 merak etme bismdaki ay bezini ve islak mengili stoklicam 😂😂😂 molfix izotonik sulu yeniden benek islak bendili 25 paket 500 tl civraina geliyodu indirimle hepsi burada dan o kutudan iki kutu seklinde alicam toplam 50 paket islak mendilim oluyo heralde bi 6 ay gider 😂 belki daha fazla
ElifKarata Arzuanne tarih olarak belli değil canm ama şuan uygulamada 79 gün var olarak gözüküyor sezaryen olcam 69 gün var diye hesaplıyorum 🥰🤣günler de geçmek bilmiyor hergun gün sayıyorum
Seyma0323 Ne güzel kızlar Allah sağ sağlan kucağınıza almaya nasip etsin..m🤲🥰🤗 Beb geçen şene bu günler bunlari yapmıştım.. 9 gün sonra oğlun 1 yaşına girecek
sedseda BUSRA-2121 pure baby almayı düşünüyorum fakat çevremde kullanan yok hiç. Siz oneriyle mi aldınız?
ElifKarata Mercimeek yaparsın kuzum hepsi 1 günde alınır almak mühim değil de yıkayıp ütüleme faslı uzun sürüyor daha doğrusu çamaşırlar geç kuruyor kurtma makinesi de yoksa 🥰