Smyye0303 cidden yaa baya kısmetli geliyor kızçem 🙈 yılda bi kere geliyor ya kara cuma hatta depent 150 olmuş suan dedım o gunu bekleyim de alım bebek ihtıyaclarını kaynanamgil alacak ben liste yapıp verdim onların adeti öyleymiş onlar alırmış banada fark etmez ayy vallaha ınan kızımı kucagıma alım da saglıkla olur hersey zaten ben kendimi zor tasıyorum evden dışarı pek cıkmıyorum eğilmek zulum gibi geliyor temizlik yapılacak perdeler halılar nasıl yapıcam bilmem kardesım annem gelırım diyorda calısıyor ikiside kıyamıyorum bende ayy sürekli yatmak istiyorum uykum zaten o kadar cok geliyor ki 😂 en azından perdeleri ve halıları halledim de eşimle normal temizlık yaparım detaylıda artık nasip olursa dogrunca yapım 😂😂 bıde temizlik yapmayı cok severim nasıl ozledım yapmayı ama hamileyken cok zor oldu bana benim karnım cok erken cıktı gittim doklar bile diyor ikiz gibi aynı Allaha bin şükür sıkıntım yok da zorlanıyorum kalkarken egılırken namazı bilr oturarak kılıyorum hamile kaldımdan beri 🤦🏻♀️😂