Smyye0303 Slc maşallah ya gerçekten çok iyi almış kilosunu bebeğiniz iri olucak doktorun dediği gibii😍 süt urunleride iyi kilo aldiriyo ben ilk oglumda çok domates yemiştim 😅
Smyye0303 gncglozclk kantoran sür bak aynen kızarık oluyo hafif üstü deri kalkmış gibide oluyo nemli tut krem sür canim
Smyye0303 busrasavaspolat maşallah prensese sağlıcakla al kucağına canim ceviz muz kaşar et balık tüketmeyi unutma süt ürünleri kilo yaptiriyo😍
Heidihat Smyye0303 benimki geçen hafta gittik haftasına göre 1hafta geriden geliyo bu hafta32olmasi lazimkwn 31hesapliyoz kilosuda 1500kilo dedi doktor protein ağırlıklı beslen kilo alsın dedi biraz az gibiymis hayırlısı bakalim
Smyye0303 gncglozclk adetime göre 30+1 ama bir hafta önden gidiyoruz 31 sayılır 😅ay kesin yaz gidip gelince 😅
gncglozclk Smyye0303 bugun biraz sakindi soluma yatınca hareket ediyor ama sakin baya senin de oluyor mu korkutuyor beni hep yarın bi olaydı 😂
Smyye0303 gncglozclk yaaa yakınız bende Konya’da yaşıyorum canim 😍 oluyor olmaz mı sakinliği hele bugün dışarda gez dolaş geberdim sırt kaburga agrisindan az hareket etti şimdi yatınca kendine geliyo biseyler ye bence korkma hiç canim 😀