gncglozclk Smyye0303 benim yemekle aram yok ki 😂 ama kılo alıyorum iştah açılmadı bende ama acayip çikolata çekiyor canım basından beri gunde 1 2 tane yiyorum yoksa nevrım donuyor 😂 onun dısında süt ürünleri ve meyve cok yiyorum yoksa kılo alamazdı bebıs bende alıyorum doktor ikinizde alıyorsunuz sen baya alıcak gibisin dedi bana 🤦🏻♀️
gncglozclk Nazany güzel düşün güzel olsun çiçeğim vaktınde saglıkla almayı nasip etsin Rabbim 🤲 surda az kalmış bol bol dinlenin yormayın kendinizi kilosuna da bakmayın saglıgı yerınde olsun da hiç önemli değil doğunca hemen alır annesi ayy cok heyecanlı düşüncesi yaa 😂🙈
Nazany gncglozclk valla oyle sağlıklı olsun tek derdim o kilo boy önemli degil Rabbım ömür versin yeterki bir kızım var buda ikinci ilkte böyle bir sorunum.olmamisti Rabbım böyle nasip etti bakalım
Smyye0303 gncglozclk yediklerin aldırıyor demekki canim.hem.sana hem bebeğine bende çok tatliciyim.ya tatlı meyve bunlar.hep.bebege kilo aldıran şeyler zaten😅
gncglozclk Kızlar bebeğinizin hıckırmasını gunde kac kez hissediyorsunuz bıde tetenoz aşısını 2 kez oldunuz mu ben 1 doz oldum 18. Hafta da agır geçti acilde yattım 2. Olmadım doktor olma bisey olmaz dedi ama aklıma cok takılıyor sizler oldunuz mu
Smyye0303 gncglozclk gün içinde hickiriyor ya iki üç kere bu aralar sikilasti.ama.. benim 3.cu doz oldum galiba ilk hamilelikte iki doz almıştım sonra doguruncada vuruluyormus bundan haberim yok aramadilarda sağlık ocağından ozaman 4 sene geçti. 20 haftalık gittim 3.cu dozu vuruldum işte seneye bir diğer senye bir tane sonra biticek dedi doktor… Senin niye kötü olmuş öyle anlamadım hadi kol ağrısı falan oluyorda ben her ihtimale karşı vuruundum bide sezeryanim zaten alet edavat kullanıyorlar ameliyatta
Nazany Smyye0303 yarin gideceğim bende doktorum bu şekilde randevuyu düzenledi özele gidiyoru bakalim merak icerisindeyim
Smyye0303 Nazany sağlıcakla vaktinde kucağına al inşallah canim bende yarın gidicem 11.30da randevum en son 28de gitmiştik bizde ❤️😅
gncglozclk Smyye0303 atesim 40 derece oldu düşmedi de sıtma tuttu bıde cok kotu antibiyotik verdiler koldan sabaha kadar sonra kanda enfeksiyon cıktı aşıya baglamadılar ama asıdan sonra oldu 2 haftada kendime geldim 2.olmaya cok kortum bebişe bisey olur diye yine aynı olursam diye özel doktorum bisey olmaz dedi ama ıcım rahat değil yinede
Smyye0303 gncglozclk çok sukud bak şeker çıksa bı suru yasak koyardı doktor😂 ben hiç yaptirmadim biliyonmu doktor gerek görmedi ilkte öyleydi ailede şeker hastası varmı yok zaten zayıf bı insanim ozaman gerek yok abartma yediklerini meyve hamur işini dedi öyle geçti bundada başka doktorum şehir degistirdigimiz için şeker yuklemesi yaptirdinmi dedi önceden yok dedim şeker hastasida yok ailede dedim tamam gerek yok dedi ama.aclik.tokluk şekerine baktı kan tahlili yapıp . Aclik sekerim düşük çıktı hatta 4 saatte bir beslenmem gerekiyormus😅
Smyye0303 gncglozclk enfeksiyondan ateş yapmış sende aslında aşıdan olmamıştır üstüne denk gelmiş demekki sen bilidsin hiç yaptirmayanlarda var canım çok geçmiş olsun ya çok kötü geçmiş valla 🥲
gncglozclk Smyye0303 vallaha buyuk konusmagım da Bi daha içmem o şeyi iğrencti oyle boyle değil kusmaya geldım 4 kere kımse demedi o kadar kotu olduğunu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 4 saate bi mi 🙊 oyle besleniyor musun peki ayy kac kilosun
1_prensesannesii Smyye0303 tam 30 da gitmiştim 1700 küsürdü 32 haftaya uyumlu demişti daha gitmedim 33 te gidicem
gncglozclk Smyye0303 aşıdan sonra enfeksiyon olması sasırttı benı ilk kan verdim yoktu enfeksiyon sonra aşıyı oldum 3 kere kan alındı yukseldi şimdi olursa yine diye korkuyorum salı gunu gittim de konusum bı daha doktorla kuzenim de arkadasımda ikiside bu sene 1 doz oldu sezeryan oldular bişey olmamıs ama işte ben evhamlıyım baya aklıma bin türlü şey geliyor 🤦🏻♀️