Smyye0303 gncglozclk yarın doktora gidiyom randevu aldım 11.10a iki gündür akşamları kasıklarım agriyo ya bı goruncem yoksa cumaya gidicektjm
gncglozclk Smyye0303 29 da yaslı degıl anam naptın 😂😂😂😂 ne guzel 2 cocuk vallaha beraber buyursünüz bende erken anne olmak isterdim 20 yasında ayy nr guzel olurdu 😂😂 ben kocamla 9 sene sonra evlendim lise askı 😂
Smyye0303 gncglozclk bende sen gibi 25 de ilk cocugumu doğurdum sende araya 4 sene koyarsan ben gibi olursun😃 9 sene nasıl beraber oldunuz maşallah size 🩷
gncglozclk Smyye0303 gogus ucunu uyarmak erken doguma sebep oluyormus dıyorlar ondan erken baslamakdan korktum 😂 gümüş kapak bi arkadasım kullandı ne yaptıysa olmamıs bı o iyi gelmiş bakalım yara olurda direk onu denerim bende alıp 😂
Smyye0303 gncglozclk aynen yara geçmezse kapak al ben önceden yaşadım diye en son artık kapak aldım.. ya erken uyarmak mesele tabi de 35-36 da başla bisey olmaz Allah’ın kremi ya sür geç 😅
Smyye0303 gncglozclk dün varya çok uzun ağrıdı yatsamda zor geçti ya bebekte deli gibi hareketliydi sert sert kasıldı durdu bugünde adet samcisi gibi ağrım vardi geçti biraZ ama sanki kollarım sırtımda var şimdide dermanım yok gibi yatiyom
gncglozclk Smyye0303 evet yaaa ne guzel olur Rabbim iki meyvesiden de tattırsın 🤲💕 nisan 2014 den beri beraberiz 😂 2022 de evlendik şükür 😂😂
gncglozclk Geciyorsa yalancı kasılmadır benım de bugun kesildi sol kasık agrısı onun uzerıne de sag kıcım agrıyor yururken ara ara 😂🤦🏻♀️
Smyye0303 gncglozclk yakında yuruyemicez çarpılmış gibi olduk desene😅 geçen gün iki gün boyucna bende topalladim.durdum 😂
gncglozclk Smyye0303 yaaa kıyamam kızz bı git bakalım nts bakarlar belki 32 oldun dımı ıns bisey cıkmaz yalancı kasılma da olabilir benim bebek de oyle ama alıstım ben donuk ya sırtı haber et bana merak ederim ayy
Smyye0303 gncglozclk amin inşallah 🩷sonuçta kavusmussunux canim çok sevindim adına inşallah hep mutlu olun 🥰🧿
gncglozclk Smyye0303 ben zaten 35 37 kendimi dusunemıyorum kı 😂😂😂 kalkarken nasıl agırlık cokuyor karnıma kalkamıyorum 🤦🏻♀️
gncglozclk Smyye0303 aminnnnnnn🤲💕 şimdi 4 gözle kızımızı bekliyoruz bakalım uzun zamandır beraber olunca sanki cok beklemişiz gıbı bebegi 4 gozle bekliyoruz 😂😂😂😂 ben zaten hemen istedim vallaha Rabbim de nasip etti şükürler olsun 🤲💕
Smyye0303 gncglozclk 32+3 olduk canim USG göre 32+5 olmasj lazım 😅ay tamam yarın ben sana haber ederim canısı bizim velette sırtı dönük ama çok hareket etmeye başladı varya dört dönüyor sanki noluyo bilmem
Smyye0303 gncglozclk yattığin yerden kalkamazsin artık 😅kız o değilde sanki zaman gecmiyo ya tövbe yarabbi
Smyye0303 gncglozclk Rabbim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin canim olsun insan dört gözle bekler ya 🥲😍🥰
gncglozclk Smyye0303 benım sakin yaaa benım uyudum andan itibaren kesiyor hareket etmeyi yada ediyor ben hissetmiyorum uyandım anda baslıyor gece uykucu olcak galiba 🤲😂
gncglozclk Smyye0303 aminnnnn 🤲💕 hepimize nasip etsin Rabbim 🤲🤲 vallaha gecmıyor zaman 🤦🏻♀️bi de varya ayaga kalkınca işicekmişim gıbı sızı oluyor yaaa baskıdan herhalde
Smyye0303 gncglozclk sen uyurken de ediyo hareket etmesini eşim öyle diyo bende ben bişey hissetmedim diyorum uyuyrken 🤣 bebek asagida senin ozaman ondan baskı oluyordur bende çok hissediyorum seyimde hele hareket ederken falan cikcak gibi 🥴