Ben uyku aşığı bi insanım 😂 şuan bile cok fena uykum var 😂 hamıle oldugumu bilmiyorken o kadar cok uyuyordum ki düşün eşime ne yemek ne kahvaltı yapamıyordum oturdum bı gun agladım uyuyorum diye bıde alerji ilacı kullanıyordum aşırı uyku da yapıyor onlar ama nasıl uyuyorum test yapıyorum negatif kan verırım cıkmaz en son dahiliye gıttım ben cok yatıyorum diye d vitamini düşmüş onun dısında troıd 5 olmus normalde 2 3 mu ne olması lazımmıs ama uykuyu onlara baglamadı ılaca bagladı kardesım de sen hamilesin benim troıd de oyle yukseldı hamıle oldugumu ogrendım dedı ihtimal vermedim tabi 2 hafta sonra ogrendım hamileymişim 😂 ben bide nazara gelırım cok birinin nazarını bile cekerım üzerime o bıle bana uyku yapıyor bı komsumuz var ocak kadın benı surekli okurdu okuduktan sonra kadın baya kotu olurdu en sonun da bana şap al tak dedi aldım onu takarım dısarı cıkarkene cok kotu oluyordum oyle oldu zaman da agırlık cokuyor uzerıme yıne uyku basardı kadın bana uyuma içine işler derdi dayanamazdım bıktıydı artık benden ay 😂😂 bebısımede aldım takım diye ben nazara cok inanırım canım zaten bebeklere takarlar bızım buralar da 😂 biriyle konustum zaman goruntlu yada sesli yakından uzaktan fark etmez esneyip dururlar vallaha git kendini okut dıyorlar surekli 😂 agırlık cok var bende yıldızım dusuk herhalde