Ssraa 12. Haftamda kontrole gideceğim sizce cinsiyetimiz belli olur mu ? Bir de benim canım çok salam sosis tarzı şeyler istiyor söylemesi ayıp arada kaçamak yapıyorum acaba bundan ötürü zarar gören var mı içim huzursuz yemeyin diyorlar ama 😛😛
Mmerwe Ssraa 12+5 kem gecen hafta ikili testte %80 erkek gibi dedi kesin birşey söylemedi bana da erkeğe benziyor gbi geldi ama bacak arasını görmedi doktorda
Sedahoca Ssraa 12 haftalık erkek 18 haftada kıza döndü 💞😍 sen bence bekle 18 e kadar hatta ayrıntılıyı beklemek daha sağlıklı.Sucuk salam sosis benim kadar seven ve yiyen yoktur doktora sordum birşey olmaz dedi 🤗🍀
Yasmnnn Canım bende dün doktordaydım ben sormadım doktor da demedi 12 haftalıkken bidaha gitcem ikili test için o zaman belli olurmu cinsiyet bende çok merak ediyorum 😊❤️
Krasivyy AlininAysesii ah canm ben haftalarca gittim geldim kızım poposunu dönüyodu hep en son çikolata portakal suyu içtim girdim direk gördük edepsiz kızım açmış bacaklarını oynuyodu 😂😂 tabi 17 haftada öğrendm
ebruli87 AlininAysesii beninde dün vardi randavum kadin dr karnimda 1 sn bakti cocuk hareket edio mu diye okdar simdi 5 hafta beklicem öyle:(
cck06 Aliiss bizde bugün gittik 12. Haftadayım kesin net belli olmaz dedi ama bi çıkıntı ufacık göründü %60 erkek olabilir dedi ama kızda da erkek de olabilir o çıkıntı demişti benımkı de kesin gibi ozman🙈
Tugbaay Ssraa ben 12+4 gittim suan kıza benziyor dedi, 13+2 de tekrar gittim kesin olarak kız dedi. Gittigin hastaneye göre çok değişir. Ultrason cihazı cok ileri teknolojiyse 12,13 hafta gibi belli oluyo :)
ebruli87 Misskaynak bende dün vardi randavum 13 hafta kadin dr 1 sn karnindan bakti tek hareket edio mu diye hemen kapati 22.1 beklicem
Devran Ben 11+4 te öğrendim oğlumu ama net olarak 16 da söyledi doktor benimkini tesadüfen 11+4 te baska doktor söyledi benim doktor 16 da söyledi 😂
Eminel Ben de 12 haftalık yüzde 80 ihtimalle öğrenmiştim. Bugün gidecem 15+3 üm. İnşallah gösterir, gerçi önemli değil sağlıklı olsunlar bebişler
Aliiss cck06 bende de baya belli oluyordu ama kesin konuşmayayım dedi o zaman sonrasında zaten görmüştüm yanlışlık olmasın diye söylemedim dedi 🤗
cck06 Aliiss ufak bi nokta var benimkinde tam bacak arasında büyük ihtimal erkek diyebiliriz ozman kız da neden olsun ki nokta değil mi🤭☺️