Gulluuuuu Konyaya taşınan gurbetten gelen falan yok mu tanışalım yalnızlığımız gider belki hem birbirimize fikirlerde veririz
Kbrnrkl Gulluuuuu konyaliyim kızlar soracağıniz falan varsa konyada yaşıyorum 3. Bebeğime hamileyim 32+5
Gulluuuuu SudeeDilek yakın yerden gelmişiz bende Gaziantep’ten gelin geldim hiç alışacağım bir şehir değil burası ama sevemedim gitti bir türlü
Gulluuuuu glbaharsvr27 gelin geldim valla alışırım zamanla dedim ama yok bacım alışılacak gibi değil valla
Sevdanurr4 Gulluuuuu ben Kocaeli gebzeden konya Ereğli ye geldim eşimin ailesi akrabaları hep burda bu sürece alismadan hamile kaldım ve hamileliğim sıkıntılı geçiyor baya bir sıkıntım var 😥
Gulluuuuu Sevdanurr4 bende Gaziantep’ten konyaya geldim. Ama asla alışamadım kocaeline taşınmak istiyorum orayı sevebilirim diye düşünüyorum
HESA20 Gulluuuuu bnde Denizli’den Adana’ya gelen varsa tanışabilrim 😃Denizliliyim hemşom vardır inşallah yoksa kimseyi tanımıyorum koca şehirde
annelik_4 Gulluuuuu bende siirtten geldim 1.5 sene oldu buraya geleli 1.5 senelik evli 4.5 aylık hamileyim alışamam diyodum ama alışıyorum sanırım yavaştan Allah yardımcımız olsun🤭☺️