Canann18 26 haftalik hamileyim bugun seker yuklemesi yapildi aclik 87 cikti 50 mg yukledikten sonra 187 cikti doktor yuksek dedi ptesi 100 mg yukleyecegiz dedi allah gostermesin yuksek cikarsa neler oluyor acaba 100 mg yukletmesem mi lutfen bilgilerinizi benimle paylasin 😔
Migrenligebe Canann18 26. Haftada ben de yaptirdim, aclik 116, tokluk 187 cikti 50 mg’da. Dahiliyeye gittim, baska test istemedi. Perhiz yap, 3 hafta aclik tokluk takip et, tokluk 160’in ustune cikarsa insulin vur dedi.
DuduMom Canann18 canim benim de aclik normal tokluk 177 cikmisti. Baska yukleme yapmadi, diyet yap şeker ve karbonhidrattan uzak dur dedi. Cok kilolu biri degilim, dikkat edeceksen gerek yol bence
Canann18 Migrenligebe sizde 100 mg uygulamamislar tekrar 100 mg yaptirmak ne kadar dogru bilmiyorum doktora dedim diyete baslasam diye kabul etmedi ptesi yuklemrden sonra karar vercez dedi insulinden daha cok korkuyorum nasil vurunurum insallah dusuk cikar yinede diyet yaparim
Canann18 DuduMom dikkat ederim tabiki simdiden basladim ama yontmelik boylemis doktordan doktora degisiyor
Canann18 Iska_mommy tanidik bi doktorla gorustum bebege zarari olmaz dedi sonucta zaten bebege zarar olmasin diye bu testi yapiyolar onlem aliyolar dedi olurda sekerin olur bakilmazsa bebege zarar dedi sis doguyormus allah korusun ilerde obezite yada seker hastasi oluyomus allah gostermesin
Nryseda Canann18 öyle mi sınırı bilmiyordum geçmiş mi. Vallahi dikkat et demedi normal dedi. Ben yinede dikkat edeyim. Teşekkürler
Canann18 Iska_mommy erken dogum olayini hic duymadim arastirdim erken dogum yazmiyor ama yinede kendi doktoruna sor
Canann18 Nryseda et canim allah korusun yavrularimizi oyle birsey ki herseyde seker var ben sastim kaldim ne giyecegimi bilmiyorum bile hovucta var yogurta var. Bebek nasil beslencel ozaman meyve yemeye korkuyorum meyve yemiyorum azar azar yiyorum yasak olmayankardanda. Beyaz ekmegi kullanma tatli zaten kullan ma hem bebek icin hem kendin icin