Esilamm 35 haftalığız vallahi artık akşamları yürüyemiyorum gündüzleri bir tık daha iyiyim sizler ne durumdasınız
Htp1997 Esilamm Bende 34 haftalığım aynen sizin gibi gündüzleri iyiyim gece uyuyamıyorum gecelerim kötü 😔
S_B6606 Esilamm benimde dogumum araligin sonu yada ocagin basi araligin icinde de olabilir benimde cok agrim var kasiklarim bacak aram açamıyorum resmen cok asagiya indi gibi hissediyorum asagi egilirken cok zorlaniyorum
Hg-ygthmz- Esilamm al benden de o kadar gündüz iyiyim akşam oldu sanki sancı oluyor kasıklarda bebek hareketleri canımı acıtıyor
Esilamm Ayfrizmm ben 34+2 de gittim kanama nedeni ile o zaman 2440 idi yarın tekrar gideceğiz bakalım
alitalia Esilamm aynı durumdayız. 35 haftalığım geceleri asla dinlenemiyorum. Hazırlıklar bitti ama çantamız hazır değil henüz. Hamileliği özleyeceğimi bildiğim için fazla şikayet etmemeye çalışıyorum ama çok zorluyor artık son zamanlar.
Moms_0809 Esilamm aynn canım aksamları özel bolgemın üst tarafı agrıyor asırı dönemiyorum yatakta bile
Nazli05 Esilamm bende iki gündür öyleyim 35 haftalık sırt ağrısı kusuyorum miğde bulantısı isal bence bir iki haftaya doğar tam gününü beklemez
Slc Kızlar yaa toplu soru olsun gören gelsin lütfen 36+3 bebek çok az hareket edio arwlik anneleri sizinde bu şekilde mi acaba karnım yumuşak bide
Nrmrv Slc benim 36+3 çok az hareket ediyorsa doktora git normal değil son zamanlardayız Allah korusun herşey olabilir .
Esilamm Slc bende 35+4 teyim eskisi gibi güçlü tekmeler yok yan yatarsam kayıyor gibi hissediyorum o kadar
kvsr22 Esilamm Aynen ben de öyleyim , akşam en son mutfağı topluyorum sonra hiç yürüyemiyorum bacaklarımdan .Yatacak zaman da artık bayılacak gibi oluyorum