aylin_23 21+1 den selamlarrr cuma akşamı çok güzel hissediyordum bebek hareketlerini ama 2 gündür sanki o kadar iyi hissetmiyorum ne zaman düzene girer hareketlenmeler
Esra_4774 aylin_23 17. Haftamdan beri düzenli olmasa bile günde bir kez hissediyorum çok şükür canım şuan 20 yım dün hissetmedim çok korktum bugün hissettim
Kiwitoveannesi aylin_23 17 haftaligim 14 haftadan beri düzenli olmasada hissediyorum kiloylada alakası var bide benim ikinci gebelik 25 haftaliktan sonra düzene giriyor
Gloria06 aylin_23 birebir aynıyız. Benim de 22.haftam. Bazı günler mis gibi hissediyordum. Dünden beri tık yok, insan rahatsız oluyor.
ParodiMom Benimde 21+4 hergün aynı olmuyor ama hiç hareket etmediği gün de yok çoğunlukla geceleri yemekten sonra tatlı yediğim de vsbcok hareketli oluyor
aylin_23 ParodiMom ya ben biraz kiloluyum belki ondan bu kadar net hissetmiyorum belki hareket ediyordur
Esra_4774 aylin_23 türk kahvesi iç canım soluna yat biraz bekle açsan birşeyler ye tarli şeyler çikolata tüket bak bakalım hareket edecek mi uzan ama ki hissedesin
aylin_23 ParodiMom benim ilk birde bazen kalp atışını hızlanıyor o sirada hareket ediyor anlamıyorum bazen ediyor mu etmiyor mu diye
ParodiMom aylin_23 İlk gebelikte geç hissetmek normal endişe etme yine doktoruna da söylersin hem bebeğin pozisyonu annenin iç karın yapısı vs hepsi etken oluyor birkac haftaya iyice hissedersin