Fatmakaya158 Sizlerde de oluyo mu akşam yemekten sonra sürekli gözü yemek arama atıştırmalık arama isteği canımın ne istediğini de bilmiyorum nolcak böyle
tugbamehmetbaki Fatmakaya158 Ben de tüm gün bir şey yemiyorum Akşam yemeğinde de ekmek yemeye çalışıyorum Gece uyanık kalırsam evin için Diyecek bir şey arıyorum sütle filan vakit geçiriyorum
Fatmakaya158 SenemNisa zaten 21 haftalıkken bebeğim 10 kilo almıştım şimdi 26 haftalık olduk bi 10 daha aldımmı acaba 🤦🏼♀️😂
2405 Fatmakaya158 ben varım 👋 yiyorum sonra tekrar acıkıyorum ama canım ne istiyor karar veremiyorum ne isdedigimide bilmiyorum 🙄 nolcak böyle ☺️
Fatmakaya158 tugbamehmetbaki valla çok ama napayım günde 3 öğün yiyorum sabah öğlen akşam ekstraa yediğim bişeyde Yok 21 de bebeğimde 560 gram dı belki bebeğe mi gidiyo ne diyimm😂😂
tugbamehmetbaki Fatmakaya158 500 gram bebek bunun 9 buçuk kilosu nerde 😍😍😍😍 ben ilk başta 7 kilo verdim
Senbibak Fatmakaya158 akşam değilde ben sürekli açım 2 saatte bir bişe. Yiyorum akşam en son 6-7 de yiyorum geçiyor önceden kahvaltı yapmazdım kahve ve çerez yerdim sadece 3 Gibi acıkırdım şimdi 8 de yiyorum 11 de acıkıyorum sabahları
Fatmakaya158 Senbibak Valla ben 9 aylık kilomu doldurdum 21 haftada 10 kilo alarak artık korkuyorum bazen de aman boşver zaten Doğumdan sonra vercem diyom
Fatmakaya158 tugbamehmetbaki 9 buçuk da şuan illaki bence 1 kilo oldu desek bunun kordonu var suyu var yani hepsi benim değil 😂😂😂😘
Senbibak Fatmakaya158 şuan 8 hafta bitiyor aynı kilodayım ama ben hamile kalana kadar baya almısım zaten 😂 Doğum kontrol hapı iyice şişirmiş beni
tugbamehmetbaki Fatmakaya158 şaka yapıyorum zaten yalnis anlamayın sağ-salim doğusunda alınan kilolar verilir