Elifdddd Sinemarya58 ben ilk geneliğimi isteye bağlı istedim yani normal doğumuda ben yapamam cesaretim yok ona
caglayaman Semanur60 erkek canım herşeyi hemen hemen hazır oda takımı gelicek 20 güne filan kıyafetlerini ayarladım yıkanıcak o kadar :) senin nasıl gidiyo cinsiyetin ne:)
Semanur60 caglayaman benimki kız🌸benimde tamam sayılır gibi herşeyi 😊en son ne zaman gittiniz hastaneye kilosu fln nasıl 🙈gerçi kız bebek ile erkek bebeğin arasında fark olur herhalde ☺️
Bebekbeklrkn Sinemarya58 bizim ablada çok seviyor ama kıskanır canım çünkü hep ona şuan ilgi alışıcaklar sağ Salim doğsunlarda kaç haftalık oldu bebiş 💙
Tgba2727 Sinemarya58 26.haftadayiz sezeryan olacak doğum şubat 12 gibi falan dedi doktorum inşallah tüm bebisler vaktinde gelsin hayırlısıyla
Annekuzusu38 Kızlar Allahın izniyle benim de 11 şubat gözüküyor doğumum 🐣 28+1 olduk bugün. Sizce hastane çantasını ne zaman hazırlamalıyım
umaydurununannesi Annekuzusu38 kıyafetlerı yıka ıyıce agırlasmadan 34de hazır bulundur demıstı kızımda doktorum utusu eksıgı derken anca
Bebekbeklrkn HilalimM63 27+3 gözüküyor canım programda doktor kontrolüne daha çok sen gittinmi yakında kilosunu dedimi 😍