crazymommy 3prens1prensesmom Yaa çok özendim 🥲 Bende 37 yim ama 2 haftam var daha 🥲 Sağlıkla gelsin İnşallah
crazymommy badem1 Aynen canım yani sezeryanda da tam bilmiyosun erken gelme ihtimali oluyor ama yine de en geç tarihi biliyosun en azından 😂
crazymommy sevaldqn1 Sen çok doğurmak istiyosun ya sanki seninki 40-41 de gelecek gibi hissediyorum 😂😂 Senin kız nazlı 😂😂
19982023 crazymommy haha sanırım sarı olur bizimde evet 😂kocamı nasıl sevdim bilmiyorum ama normalde sarışın hiç sevmem . Soğuk bulurum . Neyse görmemek daha iyi ya hem . Daha heyecanla beklersiniz ne güzel ❤️❤️
crazymommy 19982023 Yaaa ahahaha çok tatlısınız 😂😂 güldüm durduk yere 🤭 O zaman İnşallah sana benzer bebişkon 😂
UmmNasuh crazymommy sancım yok ama bacaklarım ağrıyor üçüncü gebeliğim ikisinde hiç hamile değil gibiydim çok dinçtim ama bunda heryerim ağrıyor 😅
Filiz_76 crazymommy sağlıkla alın kucağınıza ben 32 hastalıkken yanı geçen hafta yaptım ufak ufak üsten temizliyorum ki kirlenmesin çünkü belim çok ağrıyor ne olur ne olmaz bitireyim dedim 🥰
KuzeyinAnnesi10 crazymommy 32 deyim valiz hariç herseyimi hazır temizlik de biti sil süpür düzenli tut yapıyorim elim üstü de durmazsa yine kirlenir 😂😂😂
crazymommy KuzeyinAnnesi10 Aynen bende 30 da herşeyi bitirdim bi çok detaylı temizliği bıraktım bu haftaya 😂
Kader5138 crazymommy 3 gün sonra doğum var yarın baslicm temizliğe Perşembe gününe kadar bitirirm Perşembe sabah doğum olucak ins