youaremom daha önce derya hanım la doğum yapanlar tecrübelerini yazabilir mi? 36. haftadayım, 2. gebeliğim ama ilk doğumu istanbul da yapmıştım. derya hanım hakkında bilgi istiyorum inşallah görürsünüz postumu 🙏🏻
Mahirissmoms youaremom bende Derya hanıma gidiyorum bana sorarsan düZcenin en iyi en muhteşem doktoru Onun üzerine Düzce’de doktor tanımam ilk oğlum da da ona gittim 2.oğlum olcak gene ona gidiyorum aşırı başarılı bir doktor Düzce’de tek diyebilirim 😊Muane ve doğum ücreti pahalı ama değer mi değer🫠🫠
Oya_secgin35 Bende derya hoca takipliyim 38+4 haftalığım doğumumu da derya hoca yapıcak şuan aşırı memnunum ve korkularımı onunla yendim diyebilirim normal mi olucak sizin?
youaremom Oya_secgin35 ilki sezaryen ama aradan 6.5 yıl geçtiği için normal yapabilirsin dedi. cesaretlendirdi beni ama ben pek kendime güvenemiyorum. doğum sancısı nedir bilmediğimden korkuyorum..
Oya_secgin35 Benimde normal ilerliyor şuan ama yaklaştıkca stres oluyorum çarşamba günü kontrolüm var sanırım sezeryana doğru döneceğim ilk doğumum olucak beni de en başta normal doğuma derya hoca cesaretlendirdi hala da öyle ama kendimde o gücü ve psikolejiyi göremiyorum
Cilelikuzu Mahirissmoms ilk oğlunuzda da doğumu derya hanım mı yaptırdı, bende derya hanıma gidiyorum 30. Haftalığım nasıl olacak diye düşünüp stres yapıyorum. Doğumu o yaptirdiysa biraz anlatabilir misiniz :)