Mervekar1 Devlette radyoloji uzmanı detaylı ultrason yaptı fakat içime çok sinmedi. Sizce özelde perinatologa gitmeli miyim siz ne yaptınız
Bebekkkk Mervekar1 bişey olsa söylerdi için rahat etsin 1 saat baksınlar diyorsan perinatolojiye git derim
bdenerigokce Mervekar1 radyoloji rahatlamaz ki zaten ne biliyor ki rahatlatacak, keşke hiç gitmeseydiniz Perinatoloji uzm. Gidin
Hasret5506 Mervekar1 ben biraz araştırdım güzel bir doktor buldum ona gidicem aralığın ilk haftası hem 23 haf. Olmuş oluyor uz ozm 🙃☺️
Bebekkkk Efnan3443 aşkım tabiki şart değil bebeğin herşeyini görmek istiyorsan bişeyi var mı yok mu diye bide renkli fotoğraf felan veriyolar çok güzel bi his net
Parsmommy Efnan3443 tabiki şart . Organlarından parmaklarına damarlarına kadar bakılıyor . Bebeğin sağlık sorunu var mı yok mu öğrenmek için yapılan bir işlem normal ultrasondan daha geniş bakılıyor daha detaylı kısacası
Mervekar1 bdenerigokce kadın doğumcum gerek yok bu yeterli dedi ama bilemedim yaşayanlardan fikir almak istedim
Sumeyyealts Kendi doktorum özellikle Perinatolojiye gitmemi istedi radyoloji uzmanlarının işi değil bence detaylı ultrason 🤷🏻♀️
Parsmommy Efnan3443 şehir Hastanesi’ne ve devlet e bak mutlaka randevu için 182 ara mutlaka ayarlanır