Aysnrclk Merhaba 21+5 günlük hamileyim hareketleri bazen hissediyorum bazen hiç Hissetmiyorum normal mi acaba siz kaçıncı haftada tam olarak devamlı hissetmeye başladınız acaba ?
Yagmurakyurek Aysnrclk 26haftlgm hayla o kdr net değil bazen net oluyor ama 😁😁😁düzensiz haraket halindeler merak etme bu haftalarda uyuyorlar çabuk büyüdükleri için uyumaları şart düzensiz tekme atarlr bir atiorsa bir atmaz oyleler
G-k Aysnrclk canim benim 29. Haftadayim hala düzensiz. Uyku düzenleri oturuyor birde. Doktorum 30. Hafta itibariyle günün belli saatlerinde hareketli olur dedi. Kafana takma 🤍
Hasret5506 Aysnrclk bende 20 haf. Ara ara hissediyorum ara ara hissedemiyorum elimi koyunca karnıma o pıt pıt olayını çok net hissediyorum ama☺️🥺
Sedefkitir12- Aysnrclk benim ikinci gebeliğim 21+0 her gün hissediyorum bazen atmıyo akşam tekrar hareketleniyor 16 da hissetmeye başladım
Aysnrclk Yagmurakyurek yaaa öyle mi gerçekten içimi rahatlattınız gerçekten mesela dün akşam bayağı hareket etti ama azaldı gibi geldi bana yani düzensiz dediğiniz gibi bende bir korkmadım değil ne bileyim insan endişeleniyor 🤭🤭😅😅😍
Yagmurakyurek Aysnrclk benimde ilk gebeliğim uyusunlar minikler dokunma haraket etsin die ugrsma bölme hızanın uykusunu 🤣🥰 benimde düzensi,z
Aysnrclk G-k Teşekkür ederim canım anladım içim rahatladı gerçekten ay bende ilk hamileliğim. Böyle olunca diyorum ki kendi kendime niye hareket etmiyor 🥰🙏🙏
bebisliozlem Sedefkitir12- benimde sizin gibi 🤗 benimde ikinci gebeliğim ve hareketlerini 3 haftadır falan hissediyorum. 17+3 bizde 🐣 Ama bende 1 gündür kuvvetli hissetmiyorum minik minik hissediyorum sadece 🥹
gncglozclk Aysnrclk 29 a kadar düzensiz oluyor sonra Bi çoşuyor ben şuan 31+2 deyim sert hareket ediyor çok dayanıyor oda aksamları yıne düzensiz ama ediyor 😂
gncglozclk Aysnrclk aynen canım erken daha hatta bugün pek etmedi dayanıp durdu sadece bı de hıçkırır hep 😂
Aysnrclk Bütün hanımlar teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız endişe etmemem gerekiyormuş hepinize teşekkür ediyorum 🩷🩷😇
Aysnrclk bebisliozlem demek ki değişiyor hep düzenli değil dedikleri gibi aman sağlıklı doğsunlar da ❤️🤲