Smr28 Kızlar ben ve eşimin yüz yapısı zayıf. Detaylı ultrasonda ve normal ultrasonda bebeğinde yüzü öyleydi sizce doğuncada öyle bir bebek mi olur yoksa ultrasonda öyle görünüp tonbul doğuran oldu mu 😁
asell13 Smr28 tabikide genetik önemli eşim uzun iri yapılı değil ben biraz yapılı ve uzunum oğlum 3750 doğdu yüzü benim gibi yanaklı tırnaklarından diz kapağına kadar aynı ben 🤷♀️😅😅 çocuk ya anneye ya babaya benzeyecek zaten
Esra_4774 Smr28 Canım bebeğe kilo aldıran besinlerle beslen bebeisin güzel kilolu doğar muz kuruyemis et balık meyveye yoğunluk ver sağlıklı kilolu tatlis bir bebek olur inşallah bebişlerimiz
Sedefkitir12- Smr28 benim kızımın da milyonluğu bana benziyo ama tipi bana benzemiyor 😅😅 babası ve babaannesine benziyo renkli gözlüyüm kızım babası gibi esmer kahverengi gözlü 🥰😅😅 suan 2. Ye hamileyim Buda kız ama bu da ablasına benzer diye düşünüyorum 😅😅
Smr28 asell13 😁 bende eşimde aynıyız demekki bşzim gibi olcak ama ben çok yedirirsem değişmez mi acaba 🤣 ben tombul seviyorm ya
Smr28 @“Sedefkitir12-”#p30301281hayırlısı Sedefkitir12- hayırlısı benimki baba tarafına çekmez inşAllah 😁 ben buğday tenliyim eşimde koyu sarışın bakalm 🤷🙂
Sadeceanne2 Smr28 😄 doğumdan sonra emzirme ile Tombik olur annesi inan ki her hali ile sana dünya nın en güzeli gelecek kuzun o zayıflığı bile bir tatlı gelecek