Backtoblack Sezeryan kesiğinin üst tarafı yani karnımın altına denk geliyor hiç hissetmiyorum. Elimi sürüyorum his yok. Bu ne zaman geçiyor bilen varsa aydınlatabilir mi?
Yaprakdokumuseverr Backtoblack oradaki hissizlik kalıyor sinirler kesildi çünkü 2,5 sene oldu geçmedi azaldı ama geçmedi yani bu saatten sonra da beklemiyorum hem hissetsem nolucak ki amaaan
Asel_11 3 buçuk sene oldu hala hissetmiyorum önümüzdeki Haziran’da tekrar olucak o zaman hiç iyileşmez sanırım
M198935 Backtoblack ilk sezeryanimin üstünden 4sene geçti aynı artık oralarda hoş yok ömür boyu bziiemle
Xxxmelodi666 Backtoblack ilk gebeliğim 3 yıl evveldi hala hissiz muhtemelen de hep öyle kalacaktır çünkü 3 senede hiç mi iyileşmez🙄
melisinmutfakblogu Backtoblack kişiden kişiye değişiyor bence bu his ben 1 yıl önce doğum yaptım ilk hafta hissettim hissizlik olmadı bende ablam doğum yapalı 4 yıl oldu ve hala hissetmiyor
biranneikievlat Backtoblack Oğlumu doğuralı üç buçuk yıl oldu hala hafif bir uyuşukluk var şimdi ikinci hamileliğimdeyim bakalım bu sefer nasıl olacak bende merak ediyorum.