Melekler12 Melike_4949 hayır canm zarar vermez ben doktoruma danışarak ıhlamur çayı ve buhar almıştım öyle öksürüğüm kesilmişti
himne_ Melike_4949 biraz tereyağını eritip pekmezle karıştırın ve sıcakken yiyin geçen hafta çok fena hastaydım öksürüyodum bundan yaptım baya hafifledi
pembebiranneadayi Melike_4949 geçmiş olsun o haftalarda bende hastaydım ballı limon ve zencefilli ıhlamur içtim doktoruma sorarak öyle geçirdim 🙏🏼
ArelinAnnesi1 Melike_4949 ilaç falan boş gerçekten. Direk bi buhar yazdırın hamileliğe özel ancak öyle geçer. İlk doğumum da öldüm öldüm dirildim sanki dikişlerim patlar korkusundan öksürüğü mü tutacam diye buhar çok iyi geldi
Melike_4949 Adabp bende öyleyim bir türlü geçmiyor öksürmek iyi değil dedi bir tanıdık antibiyotik içtim hiç fayda etmedi zaten zor geçiyordu öksürüğüm😢
Melike_4949 Melekler12 ben Viks sürdüm göğsüme canım ıhlamur tarhana çorbası balli limonlu ılık su hepsini demiyorum
himne_ Melike_4949 her türlü pekmez olur canım ben 2 kere yaptım ama hemen sıcakken ye bitir zaten tadı da kötü değil böyle epey akışkan bi kıvamı oluyo tereyağla birleşince
Melike_4949 pembebiranneadayi bende ıhlamuru ballı limonlu ılık suyu denedim canım bakalım inşallah geçer sağolun
himne_ Melike_4949 ne demek canım inşallah en kısa zamanda toparlarsın rabbim şifa versin hamileyken hastalık çok zor🤲🏻❤️
Melike_4949 himne_ Amin inşallah canım aynen öyle bebek için daha çok endişeleniyorum 😢 inşallah denicem dediğini
Melike_4949 himne_ dediğini yaptım canım boğazım rahatladi gibi hissettim birde aksam yapicam teşekkür ederim