Tokyobtl Ben sağ dönerken sola dönerken vajinam ağrıyor kalkarken ve çok yürüdüm zaman da ağrıyor normal mi bu
Fatima1992 Tokyobtl bendede oluyo. Damardan oyle oluyomus hem bebek buyudukce rahim genisleniyio. Korkmayin
xxR4bia Tokyobtl ben de 31deyim, yürüyüş yaptığım zaman hiçbir ağrım olmuyor yapmadığımda dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan ☹️
Ilba_34 KuzeyinAnnesi10 bende de bel vajina ağrılarım çoğaldı iki büklüm yürüyorum resmen 🤦🏻♀️😪 bacaklarımı ayıramıyorum vajina etimi kesiyorlar sanki et kesiği gibi acı oluyor
KuzeyinAnnesi10 Ilba_34 ah bi bitmedi çilemiz her gü bugün ne olacak diyorum artık canım çıkıyor yoruldum
Tokyobtl Çok yürüdüm zaman da oluyor bende özellikle geceleri lavaboya kalkmak ölüm gibi bir türlü dönüpte kalkamıyorum vajinam beni öldürüyor
gamzecgr Tokyobtl ya o bende de var sağa sola yatmak zulüm bir de uca toplaniyorlar sanki yan yatınca kalkarken dönerken canım yanıyor
asilinannesi_ Tokyobtl Tokyobtl kaşık ağrısı, karın ağrısı, vajina ağrısı, valla hepsi var 33. Haftadayım birde mide bulantım geri başladı 😞
Ilba_34 KuzeyinAnnesi10 valla mutfağı yapsam ev toparlaması kalıyor evi toparlasam mutfağı yapamıyorum bedenim kitleniyor içimde enerji var ama bedenim izin vermiyor buna 😪
KuzeyinAnnesi10 Ilba_34 hiç Bisey yapmıyorum yatıyorum allahtan temizliği bitirdim üsten sil süpür işim kalmıyor