irem_e Merhaba, türkiye hastanesinde kontrollere giden ve doğum yapan var mı? Hangi doktora gittiniz, memnun kaldınız mı? 7 haftalık hamileyim, bundan sonrası için iyi bir doktor araştırıyorum.
Tnbarz irem_e bende Türkiye hastanesine gidiyorum Mehmet beye riskli gebelik olduğu için Perinatoloji olması laızm Mehmet hoca çok detaylı bakıyor ve istediğinizde ulaşabiliyorsunuz bu çok önemli. Özgür hanım muane 2 dkk sürüyor girmemle çıkmam bir oluyordu
tugba_t Tülay hanıma gidiyordum sonra bi kerede özgür hanıma gittim özgür hanımdan hiç memnun kalmadım muayene süresi çok az iki dakka bakıyor tamm. Tülay hanım detaycı herşeyine tek tek bakıyor
irem_e tugba_t _Tazeanne sdailhn ikili tarama yaptırdınız mı türkiye hastanesinde, fiyatı ne kadardı?
perosy _Tazeanne bende 35 haftalığım Mehmet beye takipliyim doğumu da Mehmet beyde gerçekleştireceğim de onun için soracaktım deneyimleriniz nasıldı diye😬
_Tazeanne perosy benden önce yapacaksınız o zaman siz beni bilgilendirirsiniz 😁 fiyat aldınız mı şu an ki sezaryen ve normal doğum ne kadar
perosy _Tazeanne özel sağlık sigortam olduğu için hiç bilmiyorum doğumu da karşılıyor sigortam. Az önce yanındaydım rahimde yumuşamam varmış açılma olmasın diye ilaç verdi ama unutmazsam pazartesi tekrar gideceğim öğreneyim sizin için🌸