Premsesko gebelik boyunca her ağrı normal. Ben anlamadım bu işi bizi tarlaya mı vurdular çapa ya mı yolladılar ufacık iş yapamaz hale geliyoruz. Eskiler nasıl 9 10 doğurdu benim hadi ilk tecrubesizim ama bu kadar ağrı sancı nasıl normal anlamadım gitti. Pimpirikli olmasak gamsız oluyoruz az telaslansak kendini dinleme habere gidip geliyor ya. Ben 1 aydır buna benzer ağrı çekiyorum. Tuvalete falan tutunarak gidiyorum dik hiç durmuyorum. Resmen bi tarafım düşecek gibi. Dün doktorum da kafama takmayıp yokmuş gibi yap diyo ağrı için. Son ayında yaşamış herkes İnternette bile bu kadar basınç ağrı hissetmenin 20 li haftalarda olduğunu okumadım. Geriliyorum valla ben. Sebebi şu deseler dicem ki sabretcem. Sebepsiz ağrı olabilirmiş gebelik bitincede geçermiş. Gebelik bi hastalık değil diye de bi kızma durumları var. İyi hissetsem herhalde gitmem. 😁 Ben aşırı doluyum kusura bakmayın buradan kıssadan hisse 1 tane çocuk kafi bana bu kadar yeter 😁 Rabbım yokluğunu aratmasın olmayana versin inşallah. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.