ummugulsum- Oğlumun doğmasına 31 gün kaldı ve biz hala ismine karar veremedik yakın olduğumuz bir şey de yok gibi. Yeni farklı bir isimden ziyade daha geleneksel isimler hoşumuza gidiyor önerisi olan varsa çok mutlu olurum 😊 Taha hoşuma gidiyor bugünlerde ama yanına bir şey istiyor gibi ne olabilir?
mavibirruya ummugulsum- taha furkan hüseyin taha bekir taha osman taha ali taha bunlar olabilir. ilk halifeleri saydım nerdeyse :)))
Mesa3333 ummugulsum- arkadaşımın oğlu Mustafa Taha çok akıllı çok beyfendi bir çocuk hep sempatik gelmiştir belki de sevdiğim için bilmiyorum 🌸
ummugulsum- Nur5516 benim bir de erken doğum riskim vardı çok şükür artık kritik zamanların bitmesine az kaldı ama doğsa ismi yok çocuğun o yüzden hazırlıklı olmak lazım isimde de 😅
ummugulsum- mavibirruya aslında Ömer Taha diye düşünmüştüm ben de halifelerden giderek ama Ömer i istemedi eşim 😄
ummugulsum- Mesa3333 teşekkür ederim başka uslu çocuk ismi var mı Taha olmak zorunda değil ama uslu olsa iyi olur sanki 😄
Olivia Deniz oğlumun ismi çok tatlı çok uslu akıllı bı çocuk maşallah 🥰 ben doğunca tipine bakip vermiştim
ummugulsum- Olivia karar veremezsem ben de büyük ihtimalle yüzüne bakıp içimden bir şey geçmesini bekleyeceğim ama hiç isimli hazırlık yapamıyorum 🥲
ummugulsum- M198935 kerem benim de hoşuma gidiyor ama eşimin adı. Eşimi de şımartmak istemem o kadar 😅
Snem33 Yağız, bora, miraç, Kaan benim hoşuma gidenler ama içlerinden bir tane seçemiyorum belki size fikir olur