Hatice09 Kızlar sağ tarafımda kasıgımda şiddetli agrı var acile gittim serum tahlil falan doktor rahimde daralma var biraz dedi alttan muayene edecekti ettirmedim çok korkuyorum açılman olabilir dedi 17+5haftalığım
GamzeCan Hatice09 rahimde daralmayı ilk defa duydum🤷🏻♀️ Açılma olmaması icn bol bol dinlen su iç canm kasılman olmasın🤷🏻♀️
Hatice09 GamzeCan erken Doğum yani düşük yapabilir mişim acil gittim eski doktorum baktı alttan baktırmadım die bana resmen ağzına geleni saydı gece gelip düşük yapabilirsin dedi falan işte korkuyorum valla
GamzeCan Hatice09 canm niye alttan baktırmadın? Benm de erken doğum riskim var her kontrolde alttan muayne ediliyorum
GamzeCan Hatice09 anladım canm müsait değildin sanırım ama yarın bi git baktır bakalım haftan kücük ciddi bisey bu🤷🏻♀️
Hatice09 GamzeCan ayrıntılıya gönderdi orada bi sorun çıkmadı bilemiyorum sorun olsa orda çıkar mıydı
GamzeCan Hatice09 yok canm farklı seyler hem alttan muayne en doğru sonucu veriyor korkulcak acıyan bisey değil kendini topla git baktır olur mu ben 5 haftadır tuvalet dışında yataktan kalkmıyorm ciddi seyler bunlar Allah korusun😏
GamzeCan Hatice09 yok canm farklı seyler hem alttan muayne en doğru sonucu veriyor korkulcak acıyan bisey değil kendini topla git baktır olur mu ben 5 haftadır tuvalet dışında yataktan kalkmıyorm ciddi seyler bunlar Allah korusun😏
GamzeCan Hatice09 sağol canmm 27 haftalık oluyorm bu gece insallah🤗 sende git ihmal etme olur muu iyi haberlerini alırız insallah