busraozkan33 Agmete23 bende 18. Haftada hissettiğimi zannettim ara ara sonra kesilince çok korkmuştum korkma net hissedilme haftası 21 hele erkek bebekse daha zor hissetmek, şuan 23. Haftadayim kızıma durması için yalvarıyorum 😃 stres yapma 💕
Melos066 Agmete23 ilk 18 de hissettim bebeğin hareket ediyor ama sen hissetmiyorsun çok normal ilerleyen dönemlerde hissedersin 21 olduk yerinde durmuyor 😂❤️
Agmete23 Minigiim-vebenn52 oğlum da çok erken hafta da hissetim ikinci hamileliğim biraz endişelendim 🥹
Agmete23 Adabp bende endişelenmeye başladım 10 gün önce seyirme gibi hissediyor gibiydim ya da öyle geliyordu suan sanki yok gibi geliyor korktum bende 😕
Minigiim-vebenn52 Agmete23 ama zaten bu haftalarda hareketleri düzenli olmaz ki 25 ten sonra hissetmemek sıkıntı oluyormuş suan daha çok erken
Ilba_34 Agmete23 bende o zamanlarda seğirme şeklinde hissetmiştim doktorum 25 haftaya kadar değişkenlik gösterebilir demişti çünkü gün içinde 18 saatini uyuyarak geçiriyor demişti sizin içiniz rahat etmeyecekse bir acile uğrayın ☺️
Agmete23 Minigiim-vebenn52 valla söz de ikinci hamilelik bilinçli olmak lazım ama yine aynı korku heyecan bende 🥹
BirAvucmutluluk busraozkan33 erkek bebek kiz bebeğe göre daha az Haraket eder derler doğru demek 😄🙈🥰💐❤️
Agmete23 busraozkan33 aa ben oğlum da 16 da çok iyi sert hissediyordum suan ki kızım olacak nasipse 19 haftamda sanki rahmine sizi gibi vuruyor ara sıra bişey ama anlamadım nedir 😀
BirAvucmutluluk Melos066 kizlar daha haraketli oluyor erkeklere göre erkekler daha az hayalet ediyor 😊
BirAvucmutluluk busraozkan33 ben şuna 19 haftam dolmak üzere hamileyim ikinci hamileliğim 18+4 haftalık cinsiyeti henüz bilmiyoruz ama çok az çok nadir haraket ediyor çok hafif ilk çocuğum kiz ve bu haftada daha fazla daha belirgin haraketleri vardi daha fazla hissediyordum