myworldd_ EED2606 benim ilk kızımın kalbinde delik çıkmıştı detaylı ultrasonda fakat doğumdan sonra iki farkli zamanda doktora gösterdik kalpteki delik kapandı şuan hiçbir sorun yok
EED2606 PrensinibekleyenAnnee vsd dediler 2.5 mm çocuk kardiyolojide üniversite de görünmüyor yok dedi sonradan
EED2606 Incibirinci Adana Güzelyalı hastanesinde detaylı ultrasonda gördü doktor üniversite de çocuk kardiyolojiye gönderdi ordaki hocada iyice baktı ben göremedim kalbinde bir sıkıntı yok dedi ama benim içimde bir kuşku korku üzülüyorum
EED2606 myworldd_ inşallah bizim hiç yoktur ya dua edin dualarınıza ihtiyacım var kardiyolog yok dedi ama yinede içim rahat etmiyor değerli bir profesör baktı aslında
Demetrana EED2606 Bana da Cumartesi günü detaylı ultrasonda perinatoloğ söyledi 1,5 mm delik var doğuma kadar muhtemelen kapanır ama sen yine de doğumdan 3 ay sonra kardiyolojiye götür dedi
Khena Benim 2 numaralı kızımda doğumdan sonra üfürüm var dediler. Doğumdan sonra 3 gün içinde kapanıyor dediler ama kapanmamıştı. Her sene kontrol e gidiyoruz. Şu an 6 yaşında bu sene şükür kapanmış
EED2606 İn Khena çok şükür sizin adınıza sevindim Bizim fetal ekoda doktor yok ama doğunca gel tedbir amaçlı bakalım dedi rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah çıkmaz da
Angel_07 EED2606 bgn bana oldu detaylı ultrasonda 2mm kalpte delik çıktı ağlayarak çıktım forumda balık açtım hatta yeni moralim çok bozuk