Merve_ceyhan0803 Yildiz27 12. Haftamda tahminen erkeğe benziyor dedi 14 ve 15. Hafta da üst üste bakarak net kız dedi 2 hafta sonra kontrolüm var yine gidince sorucam
Bebegimsu350 Yildiz27 canım ben ikisindede cinsiyet öğrenmeden iki gün o önce gördüm hep birincide kız gördüm vefat etmiş dedem adını söylüyordu, ikincidede yine bı erkek ismi ile anladjm
LamiyaCetinkaya Yildiz27 İkisinde de rüyamda kız gördüm erkek çıktılar 😂 2.de hatta eşim bile rüyasında kız bebek görmüştü 😂
Saraclkblk Yildiz27 kızımda rüyada erkek bebeğim oldugunu gördüm ama kız bebeğim gerçekte oldu ikinci gebeligimde kız çocuk rüyada gördüm şuan 34+5haftalik erkek Bebek bekliyoruz tersi çıktı bizde
2bebek1 Yildiz27 evet benim öyle oldu. İlk gebeliğimde rüyamda doğum yaptığımı gördüm bir de 2-3 yaşlarında bi kız çocuğum varmıs koş babana söyle bu da kız diyordum. Şimdi oğlum 23 aylık 5aylık da hamileyim o da erkek 😄
Aselsmoms Yildiz27 kızıma hamileyken kız gördüm kızım oldu💖🥰 ama oğluma hamileyken de kız görmüştüm oğlum oldu 💙