Kivircikkuala Anneoluyorumm00 ayyy canım Maşallah çok sevindim kızzz 💕💕💕 bende aşılama oldum dün dua et bana ister misin o kadar sohbet edip Ard arda hamile kalalım 😃💕👶🏻
Anneoluyorumm00 sibelzybk ne güzel sizin Beta kaçtı ben dün kan verdim beta 46 çıktı sağlıkla alalım kucağımıza 🤲
Anneoluyorumm00 Kivircikkuala ne güzel olur kız aynı anda doğumda yaparız ❤️❤️ rabbim isteyen herkes nasıp etsin inşALLAH 🤲 sanda çok dua edicegim inşallah bu ay hamilesindir canım 🤲❤️😘 sendende güzel haberler bekliyoruz ❤️
Kivircikkuala Anneoluyorumm00 moralim bozuldu hastanede aşılama olup pozitif gören kızla konuştum o 15 dk yatmış aynı doktor beni neden 5 dk yatırdı yaaa
Anneoluyorumm00 Kivircikkuala kötü düşünme kuzum iyi düşün ki iyi olsun, aşılama galiba 5 le 15 dk arası diyorlar sen moralin yüksek tut tutacağı varsa öylede tutar bı saat te yatsan tutmaz, kötü düşünme canım moral çok önemli rabbim yardımcın olsun 🤲
Nry_Krdnz34 Anneoluyorumm00 canım sen yeniden Beta Hcg baktırdın mı ? Bugün ben yaptırdım çok şükür sağlıklı artıyor :) sende nedir durumlar ?
Anneoluyorumm00 Nry_Krdnz34 çok sevindim canım sağlıklı ilerlemesine 🥰 yok daha baktirmadim eşim boş ver diyor boşuna verme haftaya kadın doğum gidelim diyor bende kan vermedim artık
1prensesannesi__ Anneoluyorumm00 en iyisini yapmissin asko zaten hamilesin şükür bide kan sonucunu beklerken yükselmişmi diye stres olcaksın bende ilk gebeligimde bi kere verdim sonra bir hafta bekleyip kese görmeye gitmistim bosveeer keyfini cikar 💅😂
Anneoluyorumm00 Nry_Krdnz34 kuzum şimdi kan verdim beta 431 çıktı sence iyi mi pazartesi de 46 biliyorsun
myangelson Anneoluyorumm00 gözün aydın canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin 🤲🏻 tekrar kan verdin mi
Anneoluyorumm00 myangelson sağol canım rabbim isteyen herkes nasıp etsin inşALLAH 🤲 yok kuzum pazartesi verdim ilk zaten biliyorsun 46 çıktı beta eşim verme diyordu kaç gündür bu gün ikna ettim birazdan gidip vericeğim tekrar bakalım inşALLAH sağlıkla ilerler