Nilcan asla geç kalınmışlık değil sakın böyle düşünmeyin,ayrıca doğumdan sonra insan çocuklarına her şekil ayak uyduruyor ekstra bi gençlik bi çocukluk aşılanıyor ruhunuza😇çok genç anne de oldum 19 yaşındaydım hamileyken tükenmişlik sendromundaydım çünkü arkadaşlarım hep geziyor tozuyor üni hazırlanıyor okuyor ben ise bebeğimi nasıl büyütücem düşüncesindeydim yani bu düşünceyle bebek doğurmak daha zor sanki mecburi bakıma sana muhtaç bebeğe bakıyormuşsun gibi yaşanmamışlıklar eksikti hayatımda(sevgin sonsuz oluyor bunu kasdetmedim)kısacası ben asıl gençken yetememiştim kızıma çünkü kendimi tamamlayamamıştım henüz😊sonrasında tek çocukla kalma fikrinden çıkamadım taa ki 27yaşıma kadar kardeş yapmak istemedim kızımla oğlumun arasında 8yaş var o arada kendimi geliştirdim anneliğe,hatalarımı düzeltmeye çalıştım,üni okudum kafamdakileri planladım teker teker yaptım hala yapıyorum,şimdi 37yaşındayım anneliğin zevk verdiği zirvedeyim,oldukça enerjik biriyim,çocuklarımla her anı dolu dolu çılgın yaşıyorum🧿17,9,3 yaşlarında bebeklerim🙃,21 haftalık hamileyim sürpriz katıldı bize ama iyi ki katıldı😋😻