Mamiko_2020 Kızlar 8inde yumurtlamam oldu ayırt edebiliyorum o günleri.O günde tek ilişki oldu.İlişki sonrasında 3.gün sol kasık batmam başkaladı 5.günü göğüslerim ağrımaya başladı ve şuan hala müthiş ağrı var.Yumurtlama sonrası 7.günü bel ağrısı başladı.Ara ara yoğun süt kıvamında akıntım oldu.Kasık batmalarım ani sızılar oluyordu.Bugün yumurtlama sonrası 11.gün regle 4-5 gün var.3-4 gündür test yaptım çıkmadı bir şey.3.5 yaşında bi kızım var normalde kızımı regle 11 gün kala öğrenmiştim o kadar erkendi yani.O zamanda kendi vücudumda ki değişiklikleri ayırt ederek öğrenmiştim kan testi sonucu.Şimdi yine vücudum çok farklı ayırt edebiliyorum bel ağrısı kasık ağrısı normal değil ama testte bir şey çıkmıyor.Sizce ileriki günlerde pozitif görme şansım var mı
Bebekanne Mamiko_2020 bende yumurtlama takip ederek hamile kaldim 10 gunu gecsin ben beklemeden kan testi verdim negatifti 14. Gun 109 ile pozitifti
Sule0927 Mamiko_2020 sana bir şey söyleyim mi ben takip etmiyordum yumurtlama dönemimi ama aynı belirtiler bende de vardı 15 gün göğüs ağrısı çektim nerdeyse şu an 35 haftalık hamileyim. Umarım istediğin olur 🤲
Loriia0244 Mamiko_2020 benim de 23 de olacam bu iki haftadir da belime sürekli sancı giriyor bugün erken gebelik testi yaptım sanki hayalet çizgi var ama anlamadım olmayabilir de
nazli0306 Mamiko_2020 bnde bat 25 yumurtlama günleri degerlendrdık hep test yptım ama bn anlamadım ne şimdi bu vrmı yokmu ![] kasık agrı gögüs hassasiyeti ve sık wc gayri belirti ve yani (https://)https://imgyukle.com/i/yuMXix https://imgyukle.com/i/yuMjyv
Mzzz Canım yumurtlama olduktan sonra yumurta çatlar döllenir rahme iner derken zaten 1 hafta bunlarla geçiyor daha sonra tutunma ve bthcg salgılama derken belirti vermesi için en azındam 10 gün geçmesi gerekiyor🙏 bu kadar erkenden bir sürü belirti vermez yumurtlama tarihi yanlış biliyor olabilirsin bilmiyorum ama YouTube’dan hamilelik oluşumunu anlatan doktorları dinlersen demek istediğimi anlıyacaksın 🙏 yumurtlamadan 12 gün sonra testtw çıkar canım 🙏😇
Mamiko_2020 Mzzz Biliyorum inanması zor yazdıklarıma ama gerçekten yaşıyorum yani şey değil o psikolojiye giripte hayali belirti yaşıyorum değil 😊Yumurtlama günlerimide çok iyi ayırt ediyorum bedenimde ki ağrıdan veya değişiklikten.Ben kızımı yine yumurtlama günümü kendim ayırt ederek o günde gebe kalmıştım o günden öğrenene kadar ğöğüs ağrım hiççç geçmemişti yani erken belirtiler olabiliyor 😊Ama sadece neden testte çıkmıyor diyorum ama belkide yok bilmiyorum hayırlısı olsun rabbimden zaten ilk denemeydi 😅
Mamiko_2020 Kızlar bazen yürürken bile adım attığımda çookk ince ince ağrıyor sol ve sağ kasık tarafım.Belim sanki ayrılıyor gibi hissediyorum,göğüslerim zaten çok ağrıyor ne zamandır.Ama gebelik olsaydı çıkmaz mıydı diyorum testlerde
Kafiye34 Mamiko_2020 erken olunca çıkmıyor bende erken yaptım çıkmadın regl birinci günü silik 2 gün sonrada kanda çıktı
Mzzz Mamiko_2020 eğer gebelik varsa yumurtlama gününden eminsen en geç 12. Günde testte çıkar yada adetin geçmesini bekleyin adet olmazsanız test yapar yada kan testi verirsiniz
Mamiko_2020 Bebekanne regl günü pozitif olma ihtimali var yani dimi ,Çünkü vücudumu bu kadar tanıyorsam bedenime olan şeyelr hiç normal gelmiyor bana 😅sizin geç yumurtlama falan değildi dimi
Bebekanne Mamiko_2020 hayır gec yumurtlama yada gec dölenme olmamis 😄hayirlisi olsun inşallah sizin içinde 🥰
Mamiko_2020 Sule0927 çok çok teşekkür ederim ❤️normalde reglden 4-5 gün önce başlardı ağrım ama bu kadar erken ağrı çok anormal geliyor 😊Rabbim hepimizin gönlüne göre versin 🙏🏻❣️
Mamiko_2020 Loriia0244 2-3 gün önce erken gebelik yaptım bende çookkk dikkatli bakıldığında görüncek kadardı sonrasında kaset yaptım aşırı kıl kadar bi silik çizgi vardı ama o da zor görünüyordu sonra 1 gün bekledim bugün yine yaptım çizgi yeri belli oluyordu ama pembelik yoktu sonrasında kuruma çizgisi oldu en son artık dedim olsa zaten çat diye çıkardı 😂o yüzden attım yaptığım testleri perşembe günü olmazsam gider kan veririm dedim
Sennnnnnn Loriia0244 Loriia0244 benim de inanılmaz bel ağrım var sık sık idrar çıkıyorum el ayak üşümesi var iştahim baya açıldı baya akıntı oldu bende de dün peceteye kahverengi leke geldi gitti eğer gecikirsem test yapicam
Loriia0244 Mamiko_2020 canım sen adet oldun mu bende bugün sarı akıntı başladı acaba adet mi olacam senin öyle birşey oldu mu
Loriia0244 Valla benim sürekli regl sancisi gibi oluyor oldum olacam diyorum ama bı türlü olmadım aşırı snaci oluyor anlamadım normal mi ben persmebe olmasam beklerim
Mamiko_2020 Loriia0244 süt rengi akıntım oluyor evet,ara ara sızı giriyor ama ya solda ya sağda böyle çok ince regl sızısı gibi oluyor.Yarınmış benim regl günü ama öyle aman aman çok regl olacak ağrım yok ay umutlanıyorumda bilmiyorum.Akıntı gebeliğin başlarında da çok gelir kızımda yaşamıştım bunu 😊güzel düşünelim enerji yayalım umduğumuz gibi olsun.İnşallah rabbim gönlüne göre verir.Ağeın var mı veya vücudunu dinlediğinde normalden farklı belirtiler hissediyor musun
Mamiko_2020 Loriia0244 mesela ben kızımı regle 11 gün kala öğrenmiştim regl günümde iğne ucu kadar pembeli kahveli 5-6 nokta vardı yerleşme o zaman olmuş tam olarak bel ağrım kaşık ağrılarım müthiş oluyordu o zamanlarda,akıntım çok oluyordu aynı regl belirtileriydi.Sadece yumurtlamamdan regl günüme kadar müthiş göğüs şişliği ve ağrısı vardı hiç geçmemişti orda anlamıştım ben hamile olduğumu
Loriia0244 Mamiko_2020 ya bilmiyorum ama sanki olacam ama belim ikiye ayrılacak gibi ve ara ara regl sancısı giriyor karnıma belime bence olmadı benim bilmiyorum Perşembe benim günüm