Minik-ve-annesi Tecrübeli doğum yapan anneler yardım lütfen bilgim yok ilk doğumum göbeğimin sisliginin gitmesi için bi şalla bağla diyorlar aranzda yapan var mı
Smyye0303 Minik-ve-annesi bence bağla hele kilon varsa zayıfların bı şekilde gidiyo da kilosu olanların geç gidiyo kaliyo bence her ihtimali düşün
Kayaozge Minik-ve-annesi Bence bağla canım ben bağlayacaktım doktorum bana bağlamana gerek yok zayıfsın dedi bağlamadım şimdi de karnımı gör önden gidiyor valla
Ayseumut Minik-ve-annesi baglamayı önermıyorlar bnde yenı ogrendım karnı bağlayınca aşağıdan pelvis ve mesane kasları genıslıyormus buda ılerı donemlerde ıdrar tutamamaya sebep oluyormus sonuc ılk dogumumda bagladm ve idrarımı tutamamaya başladm hapşırınca öksürünce kaçıyor pişmanım oyuzden bagladgma
Youngmotherr Minik-ve-annesi ben doğumdan 1 gün sonra yapmaya başladım ama biz de genetik olduğundan gmbeğim kaldı çok az
Kahverengi Minik-ve-annesi ben bağlmadım zaten önerilmiyor sezeryan olmama rağmen göbeğim kalmadı o yüzden çok dert etmeyin bir anda hemen gitmiyor zamanla yavaş yavaş gidiyor göbek 16 kilo olmuştım gebeliğimde birşey kalmadı sadece çatlaklar kaldı 😒