Blueberry0 Beyzanury1234 33 haftalığız bizde. Sizin minicik kalmış. Sağlıkla gelsin inşallah🫶🏻 Bu sıra bel ve kuyruk sokumu ağrısını çok şiddetli yaşıyorum onun dışında halsizlik hep var😑
tuq_ba Beyzanury1234 38+2 olduk bu saat oldu uyuyamiyorum🥲 normal bekliyoruz bakalim ne zaman gelirse hemen dogurmak istiyoruuuummmm🥺
Beyzanury1234 120622Aht canım 35 haftada bakmıştık kilosuna 2550 kilo idi şuan kaç oldu bende bilmiyorum
120622Aht Beyzanury1234 Erkek 💙🧸 Bu arada profilden tanıdım az önce tiktokda yayına girmistiniz cansunun ordan bı hatırladım 😂🙏
GaMze-koran35 tuq_ba çok zor bende aynı şekilde uyku haram sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor sanki biri beni bogazliyor
tuq_ba Beyzanury1234 ay valla yaaa 9ay nasil gecti anlamadim ama su son günler yük oldu günler hafta oldu sanki
GaMze-koran35 Beyzanury1234 bizde 38+2 haftalık olduk Çarşamba günü sezaryan olacağım geçen hafta gün verdi anastesi işlemlerim tahlillerim yapıldı herşey tamm Çarşamba gününu bekliyorum
8mucizem8 Beyzanury1234 38+2 şikayetim çok fazla toplanıyor öyle böyle değil sertleşiyor ve bu beni aşırı rahatsız ediyor normal bekliyoruz bakalım allahtan bişey çıkmazsa haftaya geldi geldi yoksa sezeryandan gün alıcam bende dayanamıyorum
Beyzanury1234 8mucizem8 evet bende açılma 1 cm de kaldı sancılarım dan dolayı hareketleri bile acıtıyor
8mucizem8 Beyzanury1234 hayır egzersiz falan da yapıyorum ne bileyim günler geçmek bilmiyor son haftalar diyorlardı da inanmazdım ya
GaMze-koran35 Beyzanury1234 idrar kan hemogram bütün değerlerine bakılıyor işlemlerini anastezi hazırlıyor onaylıyor