gokcesgoktas Kızlar pazartesi doğum var ananem geldi 2 hafta önce uyuz olmuş gitse de bir işe yaramayacak artık yattı kalktı benle aynı evde ne yapmalıyım 😔
Aaa122 gokcesgoktas bence yine de gitsin o gidince herseyi 60 da yıkayın silin bebek geldiğinde hadi ona bulaşırsa düşünsene ay Allah korusun
Aryaam gokcesgoktas 4 aydır kutulamaduk ben ve oğlum ve hamileyim illet bsy kafayı yiyisunuz böyle oğlum hele küçük ama kasindidan duramiyo ayaklı hep yara kasimaktan bnde aynı şekilde bulaşrsa ki bulacak zor yani
1prensesannesi__ gokcesgoktas herseyini sicak kaynar sularla yıka sende kendine ilac al muhakkak ilaclan kasinmasan bile
Bartumommyyy Çarşaflarını gün içerisinde giydiğin kıyafetleri sıcak derecede yıka koltukları özellikle silebiliyorsanjz silin ama silemezsenşz uyuz olan kişiyle aynı yerde oturmamaya özen gösterin doğum çok yaklaşmış bu illete çok dikkat etmenizi öneririm
gokcesgoktas Bartumommyyy Yapıyoruz ama kadın her yere oturuyor bir yerde kalmıyor sürekli geziyor yani hangi birine yetiselim ki
gokcesgoktas Aaa122 Delirmek üzereyim git desek gider ama küser yaşlı ne yapacağımı şaşırdım gerçekten
Aaa122 gokcesgoktas 1,2 hafta da geçecek bisey değil ki en az 6 ay sürüyor yani yeni bebekle lohusa halinizle mafeder bu durum sizi olmaz böyle yani kendi düşünmesi lazım aslında
Bartumommyyy gokcesgoktas o halde uyarmalısınız çünkü size bulaştıktan sonra bebek doğunca ona bulaşma riski de oldukça yüksek
himne_ gokcesgoktas uyuz 15-20 dk yakın temasla bulaşıyormuş öyle ellerini falan baya tutup öpmediyseniz bulaşmamış olabilir bence usülünce söyleyin yada anneniz falan söylesin o gidince de eldiven takarak yapın bütün işlerinizi. Sizin ve doğacak bebeğinizin sağlığı ananenizin küsmesinden daha önemli şuan
Ardencik1 Ya valla şaka gibi uyuz olan biri başkasının evine neden gider hele ki hamile birinin şaşıyorum dogrusu
himne_ Aaa122 ay cidden hiç tahammülüm yok böyle şeylere ya ben de 38.haftadayım çok korkuyorum böyle şeylerden bebeğim doğduktan sonra bi süre misafir kabul etmicem zaten kış günü herkes hasta isterlerse de gıcık desinler umrumda değil
nzlbrn gokcesgoktas mutlaka izole olmalı sizden ya ayrı oda verin hiç gezinmesin sizde bir süre çıplak tenle temastan kaçının evin her köşesine ya da mutlaka gitsin kapmasanız bile olasılığınız yüksek çünkü kullanacağı kremler falanda çok ağır kokar sizi rahatsız edebilir sürekli temizlik yapılıp çarşaf yıkanmalı her gün yıkayıp değiştirin çarşafınızı kıyafetlerinizi geçmiş olsun inşallah bulaşmaz size de 🥺