Miss ATC 28 haftadan sonra bazı bebekler donebilir ama o doğuma kadar sürekli dönermis zaten bende o haft da gittiğimde doğum pozisyonundaydi büyüdükçe ve yeri daraldıkça kendine en uygun sekli buluyor bebekler
ATC Hepinize teşekkür ederim kızlar bebeğim şu an Doğum pozisyonunu aldığı için baskı yapıyormuş nst ye girdim hiç bi sıkıntı yok doktorum garanti olsun diye erken Doğum falan olmasın diye çağırmış iyikide gitmişim rahim ağzı uzunluğum da 33mm çıktı 25 in üstünde normalmiş altına inince sıkıntı oluyomuş herşey normal gidiyor bebeğimde biraz iri 1 hafta önden gidiyor 😊 Miss worin Berenimibekliyorum Elaylama
Selintosh ATC o kadar çok baskı yapıyor ki bazen vajinama sanki ayaklarıyla itinayla ittiriyor gibi hissediyorum haftalar arttıkça çoğalacak bu acılar ne yazık ki :(
Ozcndln ATC aminnnn canim benim hepimiz insallahhhhh bir avazda kurtulalim saglikla alalim bebislerimiziiii 😍😍😍
Ozcndln ATC cajim dualarim seninle insallah hic bir sorun cikmadan geri gelceksin ki eminimde oyle olacaktir bebisler durmuyo ki yerinde napak ,😉😉