Cansutkbs Devran hahah kıyamam canım benim yaaa inşallah o günler de gelecek şimdiki haftaların ın tadını çıkarr🤦😘💞
Devran Cansutkbs valla şimdi ki haftalarda çok kilo aldım eşim gidip gelip şakalar yapıyo 😂😂 oğluş tekmeler atıyo he hamileliğin güzel yönleri var ama ben sabırsızım 😂
Cansutkbs Devran aynı benn🤔 bende cok sabırsızımmmmm ama tabi bebeğime çaktırmıyorum erken gelmesin zamanında gelsin 😍
deletedmom6295 Cansutkbs aman aman dilek kapıları açık olur erkenden doğuruveririz demeyin öyle şeyler 😀
Tlaytas Cansutkbs ay bende evlendigimden beri hamileyim bende 20 haftalik erken dogum yaptim 2 ay sonra tekrar hamile kaldim 14 haftaligiz su an 😂
Tlaytas Cansutkbs suyum geldi birden acilmam falan olmadi cocuk susuz gelisemeyince ilacla falan acilmam oldu dogurdum
Cansutkbs Tlaytas açılmam vardı kanamam oluyordu doğum yaptım işte plesante previa teşhisi konulmuştu ondan önce, son anda plesante rahim ağzından ayrılıyor dedi doktorum açılmanda var almak zorundayım dedi zaten doğum sancım da gelmişti doğurdm işte
Hamiayto Cansutkbs benimde herxaman söylediğim bişey cumhurbaşkanına iletmek lazım hamilelik 7 Aya indirilsin diye 😃