Jalee1 Merhaba kızlar süt sağma için azonce ınstagramda gördüm giyilebilir süt pompası dıye gecıyor kullanan varmı içinizde manuel ıstemıyorum acıkcası . Sız hangılerını kullandınız/kullanacaksınız? Ne alcagıma karar veremedım
Fenciiii Jalee1 benim bebeğim küvöz de mecbur pompa kullanıyorum el pompasına boşuna para vermeyin bence sürekli sağım yapacaksanız yorucu ben e bebekten baby Mom aldım çift pompa memnunum
Blueberry0 Jalee1 Yabancılar özellikle çok kullanıyor onu bende videoları gördüm baya güzele benziyor . Manuelle iş zor zaten açıkçası. Elektrikli almayı düşünüyorum bende
Merve171214 Jalee1 ilk hamileliğimde 15 ay kiwi elektrikli kullandım çok memnun kaldım şimdi yine kiwi kullanacağım
myworldd_ Jalee1 ebebek baby plus çift elektrikli pompa almıştım ilk kızımda arada da olsa kullandım memnun kaldım hem fiyat olarak diğerlerine göre uygun hem uzun vadede işinizi görür
Jalee1 Blueberry0 amazonda hepsıburada da gordum azonce fıyat olarak dıgerlerıyle aynı nerdeyse cokta fark yokmuş.bıde sagmak ıcın ayrıca bı kosede vakıt harcaman gerek dıger turlu gıyıp iş yapmaya devam edebılırsın gıbı gordum😃
Blueberry0 Jalee1 Evet ya bende gördüm bir tane olumsuz yorum yoktu yurt dışından geliyormuş zaten hepsiburada da gördüm bende. Giyip uyuyabiliyorsun da baya iyi o da..
Jalee1 _tuuggcce_ ebebek kullanıyor çoğunluk sanırım buyuk magazalarından birine gıdıp ıncelemek lazım
_tuuggcce_ Jalee1 evet, gidip inceleyebilirsiniz ama kutu içinde olduğu için açılır mı bilemiyorum. Kutu üzerindende içini göremezsiniz kutuda resim var
ekc Jalee1 Merhaba, aldınız mı giyilebilir olandan benimde dikkatimi çekiyor ama doğumdan sonra mı baksam acaba diyorum