120622Aht Kızlar 38. Haftaya giriş yaptık Allah nasip ederse normal doğum yapmak istiyorum hurmanin açılmada faydası olunduğu söyleniyor kaçıncı haftada yemeye başladınız acaba 🙏
Bbuusra 120622Aht Doktoruma sordum kanıtlanmış hiç bir etkisi olmadığını, toplum olarak dini yönden anlam yüklediğimiz için bu kadar çok kullanıldığını söyledi.
12345ipek 120622Aht ben şuan 34 dum bir haftadır ikişer tane yiyorum 37 den sonra 4 yada 6 tane yemeyi düşünüyorum
Kiwitoveannesi 120622Aht hurmanin Bi faydası yoktur canım doguma 17 haftaligim başından beri yiyorum çok seviyorum zaten bisey olmadı
Kiwitoveannesi 120622Aht merdiven in çık ikişer ikişer inerken lap lap in hızlı hızlı hergun yap bunu günde iki kez çok işe yarıyor arkadaşa yap dedim 3 4 günde doğurduydu
120622Aht 12345ipek Herhangi bi sıkıntı varmı peki ben baya korkuyorum saçma ama sanki yiyince hemen açılmam olucak gibi 😂🤦🏻♀️
Bbuusra 12345ipek Gerçekten hamilelik üstüne çok değişik fikirler var. Kan şekeri için iyi, lifli olduğu için insanı tok da tutuyor.
120622Aht Kiwitoveannesi ya öylemi bende çok seviyorum ama bu tip duyumlar aldigimdan yemedim hiç 🤦🏻♀️
Heidihat Kiwitoveannesi hurmanın bedene kan şekerini dengelemeye faydası var açılmaya yardımından ayrı birde bebeğe bağlı doğum her zaman herşeyi denesekte olmuyor bilinmiyor.
120622Aht Kiwitoveannesi Hamileliğim boyunca hiç hareket etmedim nerdeyse artık etmeliyim diye düşünüyorum 🤦🏻♀️😂